Львів`яни поспілкувались з Наталією Бойко у межах серії зустрічей «На каву в ЄС» (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 10 Липня, 2019 886

Кава в ЄС з Наталією Бойко, фото: 4studio

Сьогодні, 10 липня, у рамках проекту «На каву в ЄС» у Львові відбулась відкрита зустріч із заступницею міністра енергетики з питань євроінтеграції Наталією Бойко.

У 2015-му Наталія стала радницею в Адміністрацїі Президента України Петра Порошенка. Сьогодні вона заступниця міністра енергетики та вугільної промисловості України з питань європейської інтеграції, волонтерка, кандидатка в народні депутати України від партії «Європейська Солідарність».

Майбутня депутатка не лише розповіла всім присутнім про тонкощі своєї роботи за останні 4 роки, а й пояснила чому так важливо, на її думку, стійко тримати удар на міжнародній арені:

“Коли я була на переговорах найвищого рівня в Європі із Петром Порошенком, я була абсолютно спокійна і впевнена, що всі обговорені нами перед зустріччю пункти будуть озвучені чітко та по суті, зрозумілою для всіх англійською мовою. При теперішньому керівництві держави я такого сказати поки не можу”, – сказала заступниця міністра.

Розповіла Бойко і про своє місце у команді 5-го президента України:

“При переговорах щодо місця у списку Європейської Солідарності я відразу зазначила, що я йду для того, аби продовжувати початі нами справи у енергетиці. Я як фахівець запевняю вас, що при плавному прирості економіки без відкатів назад та веденню грамотної політики, України може вже за 5-6 років вийти на повне енергетичне самозабезпечення. Тут власне важлива стабільність, а не крок вперед і два назад”, – переконана пані Наталія.

Також для ефективного керування Україною у парламенті мають бути представлені ті партії, де є люди, які зацікавлені в незалежності нашої держави, у тому числі енергетичної:

“Ми знаємо, що у “Слуги Народу” з їх довгого списку кандидатів є лише двоє людей, які мають хоч якийсь стосунок до енергетики. У “Батьківщини” та “Опоблоку” звісно ж люди з цього сектору представлені неабияк і всі ми добре з вами знаємо ці прізвища… У “Голосі” є достойні люди, але знову ж таки, з ними можна сідати і розвивати зелену енергетику, але от чи зможе хтось із них безкомпромісно й іноді жорстко відстоювати українське питання? Енергетика це ж не лише про вітер, сонце і воду, це часом дуже складно й потребує шалених зусиль, аби гідно представляти свою країну на міжнародній арені. Якщо ми самі не зацікавлені в власній незалежності, то чому світова спільнота має бути у цьому зацікавлена?”, – резюмувала Наталія Бойко.

Додамо, Дні відкритих дверей та «Кава в ЄС» проходять традиційно щосереди об 11-тій годині в Львівському Офісі Європейської Солідарності (вулиця Винниченка, 12, 3 поверх).

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,