Львів‘яни дякують військовому медику, який рятував постраждалих від вибуху до приїзду лікарів (ФОТО)

Новини 22 Грудня, 2018 67

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

Львів‘яни дякують військовослужбовцю, який надавав домедичну допомогу постраждалим внаслідок вибуху  і пожежі на Різдвяному ярмарку у Львові.

Як повідомляють у соцмережах городяни, які стали свідками того, як молодий чоловік у  військовій формі  надавав допомогу постраждалим, чоловік не розгубився, діяв швидко, підтримував людей і надавав їм допомогу до приїзду медиків.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook координатор ГО “Варта-1» Ігор Зінкевич, «хлопчина у військовій формі представився військовим медиком та почав надавати першу домедичну допомогу, розмовляти з потерпілими, жартувати, щоб не втрачали свідомість».

Скриншот/Facebook

«Я і багато хто ставши свідком сьогодні ситуації, яка сталася на ярмарку хочу подякувати ось цьому хлопцю – Аленському Андрію Андрійовичу, який під час пожежі на ярмарку надавав медичну допомогу постраждалим людям до приїзду медиків. На місце події було викликано декілька карет швидкої медичної допомоги та працівників ДСНС. До їх приїзду людей було відведено на безпечну відстань. В процесі підбігли перехожі та повідомили що неподалік місця події є потерпілі особи. В процесі виклику повторно швидкої допомоги, оскільки наслідки були важкі, підбіг хлопчина у військовій формі, представився військовим медиком та почав надавати першу домедичну допомогу, розмовляти з потерпілими,жартувати, щоб не втрачали свідомість. По прибуттю медиків усіх потерпілих було госпіталізовано з опіками різного ступеня», – пише Ігор Зінкевич.

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, місто прийняло рішення закрити роботу ярмарку до результатів розслідування і рішення міської комісії ТЕБ і НС.

Таке рішення озвучив міський голова Андрій Садовий, який провів на місці події оперативну нараду зі структурними підрозділами міста і надзвичайними службами.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,