Львів‘янка перемогла на міжнародному конкурсі краси

Новини 07 Жовтня, 2018 288

Олена Фірут. Фото: cikave.ko.net.ua

Олена Фірут родом з міста Новояворівськ

Днями у столиці Грузії відбувся Міжнародний конкурс краси «Miss & Mister Planet-2018», участь в якому взяли переможці регіональних конкурсів з 35 країн світу, в тому числі Росії, Азербайджану, України, Білорусі, Естонії, Таджикистану та Латвії.

Модель з України Олена Фірут стала володаркою титулу “MissPlanet-2018”, а ось представник Азербайджану Еміль Касімов був удостоєний звання “Mister Planet-2018”, – інформує cikave.ko.net.ua.

Володарка титулу «Miss Planet-2018» у травні цього року увійшла в топ-6 Національного конкурсу «Королева України», що дало їй шанс представити нашу країну на Міжнародному форумі краси.

В інтерв’ю грузинському виданню Олена зізналася, що була впевнена в перемозі представниці Грузії, а от, коли почула оголошення результатів, то не могла повірити своїм вухам. Олені Фірут всього 18 років і для неї це перша перемога на міжнародному конкурсі.

Оцінювали моделей з 35 країн світу міжнародне журі, що складається з 25 осіб.

Як повідомляє «Яворів Інфо», Олена Фірут родом з міста Новояворівськ, якій 18 років. Дівчина навчається на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. Захоплюється фотографуванням та малюванням полотен.

 

 

Коментарі

Позначки: ,