Львів`ян закликають долучитись до зоозахисної акції “Україна – не живодерня”

Новини 18 Липня, 2018 105

Цієї п`ятниці, 20 липня, о 10:00 год. біля мерії відбудеться Всеукраїнська акція «Україна — не живодерня». У зв’язку із чисельним вбивством безпритульних тварин у Миколаєві, по всій Україні відбудуться акції зоозахисників проти безкарності живодерів.

“Цей пікет організований зоозахисниками України, він пройде у Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Сумах, Охтирці, Івано-Франківську, під гаслом „Україна — не живодерня“. Пікет є наслідком того, що в Миколаєві цими вихідними було евтаназовано та піддано кремації майже сто тварин: 60 дорослих і 35 цуценят. Оскільки в Україні не практикуються такі речі, як масові евтаназії, і це доволі такий серйозний виклик зоозахисту і взагалі для обраного вектору України щодо гуманного регулювання чисельності безпритульних тварин. Тому власне ці організації хочуть закликати місцеві влади до підтримки гуманного рішення по безпритульних тваринах, щоб місцеві контролюючі органи активно розслідували питання жорстокого поводження з тваринами і щоб були зафіксовані ті страшні речі, які скоюють певні особи, щоб цих людей все-таки чекала відповідальність за дії, які вони чинять”, — розповіла Оксана Кошак, директор ЛКП “Лев”.

Мешканці Києва, Львова, Одеси, Дніпра, Івано-Франківська, Житомира, Сум, Охтирки одночасно зберуться біля своїх мерій із трьома вимогами:

1. Припинити масове вбивство безпритульних тварин у Миколаєві та інших містах;

2. Покласти край бездіяльності поліції, судів та органів влади у питаннях захисту тварин;

3. Покарати живодерів.

 

Коментарі

Позначки: ,