Лоукост Wizz Air відкриває новий напрямок: зі Львова на Кіпр

Новини 07 Серпня, 2019 122

Фото: МА "Львів"

Польоти до Ларнаки стартують із 28 жовтня

З 28 жовтня угорська лоукост-компанія Wizz Air відкриває новий напрямок: з/до аеропорту «Львів» у головний аеропорт Кіпру – Ларнаку.

Про це повідомили представники компанії Wizz Air на прес-конференції в Одесі, – інформує прес-служба аеропорту “Львів».

Польоти зі Львова до Ларнаки стартують із 28 жовтня. Рейси відбуватимуться двічі на тиждень: у п’ятницю та понеділок. Тривалість польоту – три години.
Квитки вже доступні у продажу на сайті авіакомпанії. Їх вартість починається від 719 гривень.

Нагадаємо, угорський лоукост-перевізник WIZZ AIR відновив свою роботу у МА «Львів» ім. Данила Галицького усередині 2017 році, відкривши рейси у Вроцлав та Берлін. У березні 2018 року – додано ще три: у Дортмунд, Гданськ та Катовіце. Згодом було вирішено почати польоти у Лондон-Лутон. У кінці жовтня стартували рейси у Вільнюс та Братиславу, в середині грудня – у Франкфурт-Хан, а з 3 березня 2019 року – у Копенгаген. Таким чином WIZZ AIR є абсолютним лідером за кількістю напрямків з/до аеропорту «Львів» – з осені 2019 року авіакомпанія виконуватиме польоти у 11 напрямках, у сім країн Європи. А частотність у літній сезон сягає 31 рейсу в тиждень.

У червні авіакомпанія також заявила про те, що, зважаючи на популярність напрямків авіакомпанії Wizz Air з/до Львова, середньомісячна завантаженість яких у цьому році складає 83%, ДП МА «Львів» спільно з Wizz Air вирішили збільшити частоту виконання рейсів на 5 напрямках, а саме: до Братислави, Вроцлава, Гданська, Берліна та Дортмунда.
Як результат, з 20 жовтня їх кількість, у порівнянні з минулорічним сезоном, зросте у сумі на 10 рейсів.

Ларнака стала четвертим напрямком, про відкриття якого в аеропорту оголошено на зимовий сезон 2019-20 років. Окрім Ларнаки від Wizz Air, три рейси заплановано авіакомпанією SkyUp: у Київ, Харків та Прагу.

Коментарі

Позначки: , , ,