Лобове зіткнення іномарок у Пустомитах: дитину затиснуло у понівеченому автомобілі

Новини 17 Грудня, 2018 96

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Пустомитівському районі Львівщини, під час ДТП постраждало троє дітей. Одну дитину рятувальники деблоковували із салону автомобіля за допомогою спецзасобів.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 16 грудня о 12:13 у райцентрі Пустомити, водій автомобіля “Сузукі”, 32-річна львів‘янка, не впоралась з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху де здійснила зіткнення з автомобілем “Нісан Альмера” під керуванням 23-річного мешканця смт Щирець Пустомитівського району.

Внаслідок ДТП отримали травми троє дітей – пасажири автомобіля “Сузукі”, які були госпіталізовані у Львівську міську дитячу клінічну лікарню.

«Пасажир 2011 року народження, діагноз: “струс головного мозку, забій поперекового відділу хребта”; пасажир 2005 року народження, діагноз: “тупа травма живота, струс головного мозку, забій правого гомілково-ступневого суглобу”; пасажир 2009 року народження,  діагноз: “відкритий перелом нижньої третини правої гомілки зі зміщенням, струс головного мозку», – інформують у відомстві.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Привокзальній у місті Пустомити.

«Прибувши на місце, з’ясувалось що зіткнулись автомобіль “Сузукі” з автомобілем “Нісан Альмерa” внаслідок чого, в автомобілі “Сузукі” було затиснуто дитину. Рятувальники провели роботи по деблокуванню травмованої дитини та передали її медикам. Внаслідок ДТП було травмовано 3 дитини з автомобіля “Сузукі”. На місці працювало 6 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки», – повідомили у ДСНС.

Обставини події встановлюють правоохоронці.

Чи є постраждалі членами однієї родини – не повідомляється.

Коментарі

Позначки: , ,