ЛКП Садового звітуватимуть про роботу

Новини 02 Грудня, 2019 171

Андрій Садовий

Перед проведенням звітів працівники ЛКП проводять обходи мешканців і запрошують прийти на звіт, щоб з перших уст отримати інформацію як працює ЛКП, та розповісти чим задоволені в роботі, чим ні

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, від сьогодні розпочинаються звіти керівників ЛКП про проведену роботу у 2019 році. Мешканців закликають бути активними та прийти на звіти своїх комунальних підприємств. Про це пише Кулемет з посиланням на прес-службу ЛМР.

З 2 грудня розпочинаються звіти ЛКП перед мешканцями. Є сформований графік проведення звітів з визначеним часом і місцем, де буде проведений звіт. Звітуватимуть усі ЛКП про те, що зроблено за 2019 рік. Перед проведенням звітів працівники ЛКП проводять обходи мешканців і запрошують прийти на звіт, щоб з перших уст отримати інформацію як працює ЛКП, та розповісти чим задоволені в роботі, чим ні.

“Оскільки зараз у Львові відбувається реформа ЖКГ, реформа управління житловим фондом, тому ми дещо змінюємо формат проведення звітувань. На звітах будуть присутні голови районних адміністрацій, представники теплоенерго і «Львівводоканалу», представники відділу соціальних служб та інших відділів і служб. Для якісної підготовки до звіту і якісного донесення важливої для мешканців інформації, наше управління персоналом проводило навчання для кожного району. Тому, запрошуємо мешканців прийти на звіти і брати активну участь в обговоренні”, — повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Коментарі

Позначки: , ,