Лікар-хабарник, який любить «п‘яні» ДТП на авто з донецькою реєстрацією, звільнився з роботи

Новини 18 Жовтня, 2018 220

З початку 2018 року поліція двічі зупиняла Юрія Токарєва за кермом з ознаками алкогольного сп'яніння/Фото: zaxid.net

Львівська мерія заявила, що заяву подав два тижні тому

Юрій Токарєв не працює головним лікарем 6-ї міської поліклініки міста Львова.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Як стало відомо з медіа, на отриманні неправомірної вигоди затримано головного лікаря однієї з міських поліклінік міста Львова. Відтак, управління охорони здоров’я Львівської міської ради провело перевірку присутності головних лікарів медичних закладів міста на робочому місці. З невідомих причин відсутній головний лікар 6-ї міської поліклініки Львова Юрій Токарєв. Його телефон не відповідає», – інформує міська рада Львова.

У повідомленні наголошується, що «в управлінні охорони здоров’я Львівської міської ради повідомили, що два тижні тому, 4 жовтня, головний лікар 6-ї міської поліклініки міста Львова Юрій Токарєв подав заяву на звільнення з займаної посади за власним бажанням. Цю заяву було задоволено. Відтак згідно з чинним законодавством, у четвер, 18 жовтня, його останній робочий день».

Як повідомлялося, затриманий 16 жовтня у Львові за вимагання хабара від ветерана АТО головний лікар однієї з поліклінік міста,  неодноразово затримувався працівниками патрульної поліції за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Як раніше повідомляв «Вголос», у Львові головний лікар шостої поліклініки на авто з донецькою реєстрацією потрапив у ДТП.

Фото: facebook/”Варта 1″

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,