Кубок світу з біатлону: Віта Семеренко побореться за медаль у гонці переслідування

Новини 09 Грудня, 2017 79

Ілюстративне фото

Сьогодні на етапі у Гохфільцені виступатимуть дев’ятеро українських біатлоністів

Сьогодні в австрійському Гохфільцені в рамках етапу Кубка світу відбудуться гонки переслідування у чоловіків і жінок. На дистанцію вийдуть четверо українських чоловіків і п’ять дівчат,  повідомляє XSport.

О 13:15 старт взяли чоловіки. У погоню за тріумфатором спринту Йоханнесом Бое відправилися 59 біатлоністів. Лідер загального заліку Кубка світу Мартен Фуркад на старті гонки програватиме Бое 12 секунд, а Яків Фак – 35.

Найкраща позиція з українців у Дмитро Підручного. Він стартує 12-м, в 1:16 від лідера гонки. Крім капітана нашої команди, гонку переслідування побіжать Володимир Семаков, Руслан Ткаленко і Сергій Семенов.

Нагадаємо, що один з лідерів нашої команди Артем Прима перед початком етапу в Хохфільцені прихворів і готується стартувати в недільній естафеті.

О 15:45 стартує жіноча гонка переслідування. На відміну від чоловіків, розриви на старті жіночого персьюта не такі великі. Триразова олімпійська чемпіонка Дарина Домрачева стартує першою, а дворазова чемпіонка Олімпіад Анастасія Кузьміна програватиме їй 22 секунди.

Під 4-м номером на дистанцію піде і олімпійська чемпіонка з України Віта Семеренко. На старті гонки Віта програватиме лідеру 35 секунд. Під 17-м номером стартує Валя Семеренко, 20-ю на дистанцію піде Юлія Джима, 24-ю Анастасія Меркушина, а останньою з українок стартує Ірина Варвинець.

Коментарі

Позначки: ,