Кремль напрацював величезний арсенал засобів втручання у президентські вибори в Україні – Порошенко

Новини 15 Січня, 2019 88

Фото: Facebook/Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявляє, що Кремль напрацював величезний арсенал засобів втручання у президентські вибори в Україні.

Про це він сказав під час зустрічі з представниками бізнесу і громадськості Ківерцівського району Волинської області, – передає УНІАН.

«Ми з вами не можемо дозволити, щоб результат виборів повернув нас назад з обраного шляху, знецінив усе, що зроблено ціною таких великих зусиль і таких великих жертв нашого народу, бо Кремль напрацював величезний арсенал засобів втручання у вибори», – заявив Порошенко.

«Від його (Кремля) втручання не захищені навіть зрілі й захищені демократії – США, країни ЄС. А нам з вами доведеться прийняти цей виклик в дуже непростих умовах. Але якщо ми змогли в умовах війни провести визнані всім світом президентські вибори у 2014 році… Я переконаний, що нам вдасться їх провести і в 2019 році», – наголосив президент.

При цьому Порошенко висловив сподівання, що завдяки спільним зусиллям Україна збереже рух на обраному шляху. «Спільна робота буде точно продовжена і дасть переконливий для кожного громадянина України результат», – заявив він і додав, що цей результат має складатись з двох складових – інтеграції в НАТО та Євросоюз.

Зустріч з представниками бізнесу та громадськості

Коли ми єдині, для нас немає нічого неможливого. Ми йдемо своїм шляхом. Наш шлях до Євросоюзу, до НАТО, до миру і добробуту, до зміцнення держави і гідності українських громадян. Це ми з вами разом зупинили російську агресію і відродили українське військо у небачений в історії строк. Це ми з вами зуміли вивести з піке економіку. Кремль напрацював цілий арсенал засобів втручання у вибори. Нам доведеться прийняти цей виклик у непростих умовах. Переконаний, що спільно ми не допустимо, щоб нас повернули назад з обраного шляху. Робота буде продовжена і дасть переконливий для кожного громадянина України результат.

Опубліковано Петром Порошенком Вівторок, 15 січня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,