Кравцов представив трудовому колективу регіональної філії «Львівська залізниця» нового керівника

Новини 05 Червня, 2018 1 402
Начальник Львівської залізниці

Начальник Львівської залізниці

Сьогодні, 5 червня 2018 року, в управлінні регіональної філії «Львівська залізниця» відбулася зустріч в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» з трудовим колективом Львівської магістралі, під час якої Євген Кравцов представив залізничникам Володимира Крота в якості директора виконавчого регіональної філії. На цій посаді Володимир Крот має забезпечити стабільну та ефективну роботу регіональної філії «Львівська залізниця». Про це інформує прес-служба Львівської залізниці.

Колектив філії складають кваліфіковані, компетентні й відповідальні працівники. Проблемні моменти в її діяльності, за словами Євгена Кравцова, багато в чому полягали в неналежному рівні менеджменту, що змусило правління компанії вдатися до радикальних кадрових рішень.

«Значення стабільної роботи Львівської залізниці в структурі ПАТ «Укрзалізниця» важко переоцінити, – зазначив Євген Кравцов. – За кілька попередніх років суттєво зросли і продовжують збільшуватися обсяги вантажних потоків, що прямують на експорт через прикордонні переходи в європейські країни, очевидною є висока залежність економіки від того, наскільки якісно працює залізниця. Якщо колись у нас виникали проблеми з ритмічним пропуском поїздів у напрямку портів, то нині така проблема, власне, на Львівській залізниці. До її розв’язання була прикута увага правління та всього центрального апарату ПАТ «Укрзалізниця». Зрозуміло, що комплекс проблем технічного, експлуатаційного характеру доповнювала і певна невизначеність у кадрових питаннях на рівні керівництва залізниці. Тож ми вирішили в такий спосіб дати конкретний посил трудовому колективу до мобілізації всіх зусиль на виконання поставлених завдань під керівництвом постійного досвідченого керівника. З цією метою я підписав наказ про призначення директором виконавчим регіональної філії «Львівська залізниця» Крота Володимира Степановича», – зазначив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця».

Представлення нового начальника Львівської залізниці

Представлення нового начальника Львівської залізниці

Представляючи нового керівника Львівської залізниці, Євген Кравцов наголосив, що Володимир Крот є досвідченим спеціалістом, професіоналом, який усе своє трудове життя присвятив залізниці. І той факт, що до цього призначення він реалізовував технічну політику ПАТ «Укрзалізниця», свідчить, що оперативне та послідовне вирішення проблем, які нині заважають стабільній роботі Львівської залізниці, є сьогодні пріоритетним.

В.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» також звернув увагу, що посаду директора виконавчого регіональної філії «Львівська залізниця» запроваджено в якості пілотного проекту. Вона в тому числі передбачає розширення повноважень та можливість прийняття окремих оперативних рішень на рівні залізниці без погодження із центральним апаратом. Крім того, Євген Кравцов зазначив, що керівництво Укрзалізниці готове до конструктивного діалогу та співпраці у вирішенні будь-яких проблемних питань, тому вже за кілька тижнів в Укрзалізниці очікують пропозиції щодо додаткових заходів для налагодження стабільної роботи Львівської залізниці.

Новопризначений директор виконавчий регіональної філії «Львівська залізниця» Володимир Крот подякував керівнику Укрзалізниці за довіру та підтримку й висловив упевненість у тому, що колектив магістралі спільними зусиллями здатен виконати поставлені завдання. А першочерговим серед них є стабільний пропуск вантажопотоків через територію залізниці. Володимир Крот коротко сформулював комплекс проблем, які нині назріли в господарствах Львівської залізниці, і зазначив, що впродовж наступних кількох тижнів буде сформовано чітку програму дій з їх вирішення, яку буде подано на розгляд та затвердження керівництва Укрзалізниці.

Крот Володимир Степанович закінчив Харківський інститут інженерів залізничного транспорту. Свою трудову діяльність розпочав у 1978 році на Південно-Західній залізниці. З 1996 року – на керівних посадах у головних управліннях Державної адміністрації залізничного транспорту. У 2014 році – начальник головного управління – головний ревізор з безпеки руху. З лютого 2016 року й дотепер працював на посаді директора з інженерно-технічного забезпечення ПАТ «Укрзалізниця».

Коментарі

Позначки: , , ,