Комедіант проти Героя України, – The Wall Street Journal

Новини 18 Квітня, 2019 91

Впливове американське видання The Wall Street Journal опублікувало статтю французького філософа Бернар-Анрі Леві про вибори в Україні. Леві, який на прохання команди Зеленського, організував йому зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном, розповів своє враження від кандидата на пост глави України. Про це пише Леополіс.

У статті, яку він назвав «Комедіант проти Героя України», філософ стверджує, що Порошенко, який протистоїть Путіну, заслуговує кращого, ніж піти через примхи історії.

Під час особистого спілкування з Зеленським, Леві був відверто здивований відсутністю позицій кандидата з багатьох питань. «У хлопця є очі, але немає поглядів», – пише француз.

Ще більше Леві здивувала позиція коміка стосовно Володимира Путіна. Шоумен вихвалявся перед філософом, що зможе розсмішити агресора. «Хай це буде натягнутий сміх, але все ж…», – заявив кандидат в президенти України. Він також радіє з того, що відомий в Росії. «Молоді росіяни, вони мене добре знають і будуть сміятися разом зі мною», – наголосив Зеленський.

Коментарі

Позначки: