Клуб української греко-католицької інтелігенції закликає підтримати «Європейську Солідарність»

Новини 30 Червня, 2019 409
Клуб української греко-католицької інтелігенції закликає підтримати «Європейську Солідарність»

Клуб української греко-католицької інтелігенції закликає підтримати «Європейську Солідарність»

Клуб української греко-католицької інтелігенції закликає підтримати «Європейську Солідарність». Про це пише прес-служба КЛУБу української греко-католицької інтелігенції.

“Клуб української греко-католицької інтелігенції звертається до Вас у дуже тривожний час – у переддень виборів до ВРУ – момент більш, ніж відповідальний. Аби встигнути застерегти Вас від необдуманого кроку і вийти достойно з виборів”,- йдеться в дописі.

Стратегічно і тактично правильним рішенням для захисту нашої Незалежності та Державності було обрати гідного головнокомандувача. Очевидно, що насамперед це був президент Петро Порошенко, який достойно виконував покладені на нього обов’язки з 2014 року. До того ж дійовий та успішний дипломат, що залучив увесь цивілізований світ до захисту України.

На жаль, українці, як це вже не раз траплялося в нашій історії, проголосували за коміка-неукраїнця, який за місяць свого преЗЕденства уже встиг не тільки вчинити низку антидержавних глупств, але й прислужитися ворогу Незалежної України і повернути Московію в ПАРЄ. Очевидно, що його подальші плани й наміри далекі від проукраїнських.

Знову ж на жаль, опитування показують, що і на виборах до ВРУ 21 липня 2019 року майже половина виборців готова проголосувати за партію коміка-преЗЕдента «Слуга Народу».

Решта партій теж антиукраїнські або йдуть на вибори просто, щоб відібрати голоси у партії «Європейська Солідарність».

Це загрожує захопленням влади в Україні промосковсько-олігархічним кодлом, яке позбавить нас Незалежності і розчинить Україну в азійських просторах.

Тому кожний, в кому тече хоч крапля української крові, повинен проголосувати за партію «Європейська Солідарність», лідер якої за активної участі її членів багато зробив для блага і зміцнення Самостійної Соборної України:

• зупинив наступ москалів і значно зміцнив ЗСУ, СБУ;

• добився колосальної підтримки цивілізованого світу: домігся запровадження санкцій проти Московії, виключення РФ з ПАРЄ, Україна отримала безвізовий режим з ЄС;

• визнав ОУН-УПА воюючою стороною, а Степана Бандеру і Романа Шухевича – борцями за волю України;

• провів декомунізацію;

• добився надання Українській Православній Церкві Томосу про автокефалію;

• проводить реформи: пенсійну, освітню, медичну, судову;

• запровадив мовні квоти на радіо і ТБ;

• скасував договір про дружбу, співробітництво і партнерство з Московією;

• ухвалено Закон про держану мову.

Сьогодні тільки партія «Європейська Солідарність», лідерами якої є Петро Порошенко, Андрій Парубій, Ірина Геращенко, Михайло Забродський, Софія Федина, Мустафа Джемільов, Олег Синютка, Володимир Ар’єв та багато інших достойних політиків, зможе у Верховній Раді України утримувати і вирятовувати Незалежність нашої Держави.

Коментарі

Позначки: , , ,