Кількість претендентів на крісло керівника департаменту освіти Львівської ОДА зменшилась до 11 осіб

Новини 23 Жовтня, 2019 3 576
На Львівщині триває конкурс з визначення проектів у галузі сімейної політики

Екс-начальник відділу персоналу та нагород Львівської ОДА Ігор Гарматій не з’явився на перший етап конкурсу, а претендент, якого, за даними джерел, хочуть “протягнути” на цю посаду, заледве пройшов перший етап

На посаду керівника департаменту освіти і науки Львівської ОДА претендували 18 осіб, однак сьогодні, 23 жовтня, відбувся перший етап конкурсу, за результатами якого кількість претендентів зменшилась до 11. Про це ІВ “Четверта студія” стало відомо із власних поінформованих джерел у будинку на вулиці Винниченка, 18.

Як повідомило джерело, один із кандидатів – екс-начальник відділу персоналу та нагород Львівської ОДА Ігор Гарматій не з’явився на перший етап конкурсу – тести із знання законодавства – тож автоматично покинув боротьбу за крісло керівника департаменту.

Як повідомило джерело, екс-в.о.голови Дрогобицької РДА Степан Рудницький набрав 34 бали із прохідних 26 балів. Також 34 бали набрала і екс-заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук.

31 бал набрав директор державного професійно-технічного навчального закладу Львівське вище професійне училище комп’ютерних технологій та будівництва Петро Росіцький.

Доцент кафедри електронних обчислювальних машин “Львівської політехніки” Анатолій Ігнатович набрав 38 балів.

Натомість кандидат юридичних наук з “Львівської політехніки” Уляна Бобко набрала рівно 26 балів із 26 прохідних.

Варто наголосити, що доктор наук Іван Парубчак, якого, за даними кількох незалежних джерел ІВ “Четверта студія”, хочуть “протягнути” на цю посаду, набрав лише 28 балів із 26 прохідних.

Не склала тест заступник директора Рава-Руського ліцею Ірина Саламаха, яка набрала лише 19 балів із 26 прохідних.

Також “вилетіла” з конкурсу і юристка з “Львівської політехніки”, екс-заступниця директора Інституту права і психології НУ “Львівська політехніка” Уляна Парпан, яка набрала 25 балів із 26 прохідних. Із 13 балами із 26-ти провалила конкурс також і Тетяна Крижовець

Провалила конкурс і юрист Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Ольга Неборачок, яка набрала 21 бал із 26. “Сумно у нас із юристами, які провалюють конкурси на знання законодавства”, – констатує джерело ІВ “Четверта студія”.

Як відомо, конкурс відбувається у три етапи, у відповідності до постанови КМУ: це – знання законодавства, де людський фактор повністю відсутній, адже це тести і питання генеруються автоматично. Два наступні етапи, відзначає джерело, це ситуаційні завдання та співбесіда.

“Ситуаційні завдання готують “кадри” і їх наперед 100% матиме обраний кандидат. Але навіть якщо на цьому етапі не вдається забезпечити перемогу, то далі уже засідатиме “своя” комісія, яка забезпечить потрібному кандидату потрібний результат. Комісія за відсутності інших претендентів на посаду – це, як кажуть, усе зрозуміло: суб’єктивність надзвичайно висока”, – наголосило джерело ІВ “Четверта студія”.

Нагадаємо, на посаду директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА зголосилися 18 кандидатів. Про це пише ZAXID.NET.

Як повідомили у Львівській ОДА, у п’ятницю, 18 жовтня, завершився термін прийому документів на конкурс.

Департаментом освіти і науки ЛОДА донедавна керувала Любомира Мандзій, яка у вересні 2019 року на два дні очолила управління Державної служби якості освіти у Львівській області, а після цього перейшла на посаду заступника міністра освіти України.

 

Коментарі

Позначки: , ,