Керівник управління юстиції у Львівській області Іванна Смачило стала заступником міністра

Новини 06 Липня, 2018 888

Іванна Смачило. Фото: "Рівне вечірнє"

Керівник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Іванна Смачило стала заступником міністра юстиції.

Про це повідомляє рівненський  сайт «ВСЕ».

«Рівненський юрист та відомий громадський діяч Іванна Смачило стала заступником міністра юстиції України. Нещодавно її призначення в Міністерство юстиції погодив Кабінет Міністрів. Зараз Іванна Смачило  є начальником Головного територіального управління юстиції в Львівській області, до того – більше двох років була керівником Головного територіального управління юстиції в Рівненській області», – інформує видання.

Як зазначила у коментарі сайту «ВСЕ» Іванна Смачило, «у міністерстві намагатимусь реалізувати знання і досвід здобуті під час роботи областях, також опиратимусь на багаторічний досвід роботи в громадському середовищі. Переконана, це дозволить зробити реформи Мінюсту ще ефективнішими і кориснішими для людей».

Як повідомлялося раніше, керівник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Іванна Смачило претендує на посаду заступника міністра юстиції України. Це випливає з оприлюдненої 18 червня 2018 року декларації Іванни Смачило на сайті НАЗК.

У відділі інформаційно-аналітичної роботи та комунікації з громадськістю Головного територіального управління юстиції у Львівській області, повідомили, що станом на 21 червня, Іванна Смачило обіймає посаду керівника і будь-якої інформації щодо її можливого переїзду у столицю в крісло заступника міністра тут не мають.

Іванну Смачило на посаду начальника Головного територіального управління юстиції Львівської області було призначено 30 січня 2018 року.

Раніше вона очолювала управління юстиції у Рівненській області.

Нагадаємо, екс-начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський оскаржує своє звільнення в суді.

 

Коментарі

Позначки: ,