Керівник ГО “Варта-1” Ігор Зінкевич підтримав Порошенка

Новини 19 Квітня, 2019 1 505
Ігор Зінкевич. Депутат Львівської міської ради, керівник ГО "Варта-1". Фото - із сторінки Зінкевича у Фейсбуці

Ігор Зінкевич. Депутат Львівської міської ради, керівник ГО "Варта-1". Фото - із сторінки Зінкевича у Фейсбуці

Керівник ГО “Варта-1” Ігор Зінкевич підтримав кандидатуру кандидата на пост Президента України Петра Порошенка.

Про це Зінкевич написав у Фейсбуці.

“ВИБОРИ. Моя позиція.

Все ближче і ближче наближається час «Х», коли кожен свідомий громадянин просто зобов’язаний зробити свій вибір та проголосувати, аби потім не скаржитись та не звинувачувати когось у тому, що в нашій країні щось не так.

Впродовж трьох тижнів, у період між першим та другим туром виборів, атмосфера у соціальних мережах була надзвичайно напруженою. Суперечки між людьми переходили часом межу абсурду, кожен намагався довести свою правоту і переходячи на особисті образи забував про моральні засади. Я маю надію, що станом на сьогодні всеж здоровий глузд переміг і кожен, втихомиривши свої емоції, та зваживши усі за та проти зробив свій правильний вибір і використає день тиші з розумом!

Я не агітуватиму ні за кого, я поважаю вибір кожного!!! Особистий вибір це і особиста відповідальність перш за все перед самим собою, за своє майбутнє та майбутнє своїх дітей. Багато аналізуючи я також зробив свій вибір і маю надію він буде правильним і я ніколи за це не пожалію знову.
Зваживши усі «за» та «проти» я не можу довірити майбутнє своєї країни людині, у якої, на жаль, немає чіткої позиції ані щодо розвитку майбутнього країни, яка перебуває у стані війни, ані щодо формування власної команди, яка декларувалась, як команда «нових облич» , проте станом на сьогодні на 80% складається із оприлюднених прізвищ людей, участь яких біля «керма» державою для мене просто не допустима. Безперечно усі «політичні ходи» чи то маніпуляції із гучними фразами «нові обличчя» є дуже привабливими і багато хто віддавши свій голос за ці обіцянки сподівається на якісь швидкі зміни у житті, проте наразі для мене все це лише мрії, а шлях до мрій не простий і довгий.

В свій час я теж пішов на вибори в Львівську міську раду, як «нове обличчя», я також зазнав багато критики від львів`ян, які стверджували, що я не маю права на це, що у мене жодних навичок та досвіду. Проте, нехай це звучить самовпевнено, але за 3,5 роки мого перебування у «міській господарці», я багато чого навчився та здобув довіру у львів`ян та мешканців свого району за що їм велика подяка і прошу вибачення за те, у чому Вас розчарував.

Проте зараз мова не про це, бути депутатом у Львівській міській раді це дещо інше аніж бути президентом однієї з найбільших Європейських країн та ще у той час, коли вона не у найкращому становищі. Тому я, як свідомий громадянин, просто не можу довірити майбутнє своєї Батьківщини людині, яка декларує своє бажання «вчитися». Можливо і справді підсвідомо ця людина має бажання щось змінити у нашій країні, не заперечую, але керуючись розумом я не маю жодного права обирати когось лише за обіцянками.

У свою чергу я ніколи не скажу що діючий президент Петро Порошенко є ідеальний, як би цього не хотілося більшості його прихильників, які в загостреному емоційному стані сприймають будь-яку навіть об’єктивну критику у його сторону, як прояв підтримки команди Зеленського, або цілковиту не повагу до своєї батьківщини.
Впродовж п’яти років я займаюся громадською діяльність і маю багато підстав бути не задоволеним багатьма діями Петра Олексійовича, та попри це я не маю права зневілювати усі його заслуги, так як вони все таки є, як і ті зроблені кроки щодо розвитку країни у Європейському напрямку. Окремо заслуговують поваги розпочаті його командою реформи, які, на жаль, далеко не досконалі, та всеж я плекаю сподівання, що з часом таки ми досягнемо межі досконалості і кожен з нас зможе пишатися своєї країною на усі 100. Мені приємливо, що за три тижні були зроблені хоч якісь обнадійливі кроки з боку діючого гаранта, звісно прикро що лише тепер, коли українці показали своє невдоволення його діями у першому турі виборів, проте не зважаючи на все це я прийняв рішення дати цій людині другий шанс покладаючись на його досвід та обіцянку перезавантаження команди, яка його оточує, і яка, як і у кандидата Зеленського, станом на сьогодні в своїй більшості ох наскільки далеко не відповідає ідеалу

Тому 21 квітня, у день, який безперечно ввійде в історію України, як один із знакових, я довірю свій голос Петру Олексійовичу з надією, що таки реальних кроків буде ще більше аніж ми побачили за цих останніх п`ять років”, – написав Зінкевич.

ВИБОРИ. Моя позиція.Все ближче і ближче наближається час «Х», коли кожен свідомий громадянин просто зобов’язаний…

Опубліковано Igor Zinkevych Пʼятниця, 19 квітня 2019 р.

У коментарях до цього посту львів’яни дякують йому за цю позицію.

Коментарі

Позначки: , , ,