Владислава Каськіва відпустили під заставу

Новини 01 Листопада, 2017 32

Владислав Каськів

Екстрадований з Панами екс-чиновник надав довідку про повне відшкодування завданих державі збитків

Печерський районний суд відпустив під заставу екс-голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва.

Про це у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган. За словами Сарган, ГПУ просила суд заарештувати Каськіва. Його захист надав довідку про повне відшкодування останнім завданих державі збитків.

У свою чергу, на власній сторінці у Facebook Владислав Каськів написав: “Хочу підтвердити повідомлення Генерального Прокурора Юрія Луценка. Я дійсно добровільно повернувся в Україну…” Він каже, що звертався до Республіки Панама з проханням надати згоду добровільно приїхати в Україну ще 18 вересня. “27 жовтня Верховний Суд Панами задовольнив моє прохання, зафіксувавши невідкличні міжнародні гарантії України не висувати додаткових звинувачень”. Рішення відшкодувати збитки, завдані держав, за словами екс-чиновника, було добровільним, “щоб припинити спекуляції”. “З цих же причин вирішив самостійно оплатити переліт. Сьогодні я повернувся в Україну. Моя позиція проста – буду доводити свою правоту у суді”.

Нагадаємо, сьогодні Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив про екстрадицію до України з Панами колишнього голови Держінвестнацпроектів.

Ілюстрація: Антикор

Коментарі

Позначки: ,