Камікадзе за кермом: на Львівщині п’яний і без документів водій іномарки скоїв ДТП

Новини 13 Серпня, 2018 115

Фото: Патрульної поліції у Львівській області

Керманич авто на «бляхах», яке «летіло» в напрямку Львова, не вписався у поворот

На Львівщині 29-річний житель Миколаївського району Львівщини скоїв ДТП у стані алкогольного сп’яніння, а також керував автомобілем не маючи при собі посвідчення водія.

Як повідомив координатор громадської організації «Варта 1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, ДТП сталося «13 серпня, о 07:30, перед поворотом на село Красів. Skoda (іноземна реєстрація) не вписалася в поворот», – повідомив Зінкевич.

У прес-службі Патрульної поліції Львівської області повідомили деталі дорожньо-транспортної пригоди.

«Слідуючи трасою Київ – Чоп, в напрямку міста Львів, на 573 км. виявили ДТП, а саме наїзд на перешкоду (дорожнє огородження). Під час спілкування, у водія були виявлені ознаки сп’яніння, від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння відмовився в присутності двох свідків, та не мав при собі посвідчення водія. Винесено постанову ч.1ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії) протокол ч.1 ст.130 (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), а також протокол ст.124 (порушення ПДР) КУпАП», – поінформували у Патрульній поліції Львівщини.

Фото:. Facebook/Ігор Зінкевич

Коментарі

Позначки: