«JAZZ BEZ» присвятять пам’яті Маркіяна Іващишина (ВІДЕО)

Новини 15 Листопада, 2019 153

Скриншот відео

Цього року «JAZZ BEZ» переформатовується на фестиваль сучасної імпровізаційної музики

Цього року «JAZZ BEZ » вперше відбудеться без свого засновника, і концерти у всіх містах будуть присвячені пам’яті Маркіяна Іващишина.

Як пише “Четверта студія» з посиланням на UA: Львів,  фестиваль відбудеться у Львові та ще у 15-ти містах України та Польщі з 6-го по 15-те грудня.

Цього року «JAZZ BEZ» переформатовується на фестиваль сучасної імпровізаційної музики. Участь у фестивалі візьмуть 50 музикантів з Європи, Америки, Азії, Австралії та Африки.

Підбірка відео з виступами учасників фестивалю.

Джаз #Новини

Цього року «JAZZ BEZ » вперше відбудеться без свого засновника, і концерти у всіх містах будуть присвячені пам’яті Маркіяна Іващишина. Фестиваль відбудеться у Львові та ще у 15-ти містах України та Польщі з 6-го по 15-те грудня. Цього року «JAZZ BEZ » переформатовується на фестиваль сучасної імпровізаційної музики. Участь у фестивалі візьмуть 50 музикантів з Європи, Америки, Азії, Австралії та Африки. Ми підготували для Вас підбірку відео з виступами учасників фестивалю.ВІДЕО: Youtube Philadelphia Jazz Project, Przemysław Jarosz, IMITpolska, DOK Dzierzoniow, KLEIN, RISM Edition.

Опубліковано UA: Львів Четвер, 14 листопада 2019 р.

ВІДЕО: Youtube Philadelphia Jazz Project, Przemysław Jarosz, IMITpolska, DOK Dzierzoniow, KLEIN, RISM Edition.

 

 

 

Коментарі

Позначки: ,