Інколи політик має пожертвувати власним рейтингом, але зробити щось для країни, – Петро Адамик

Новини 22 Квітня, 2019 142
Інколи політик має пожертвувати власним рейтингом, але зробити щось для країни, – Петро Адамик

Петро Адамик/4studio

Інколи політик має пожертвувати власним рейтингом, але зробити щось для країни. Про це під час виборчого марафону у Львові повідомив голова фракції БПП «Солідарність» Петро Адамик, повідомляє прес-служба БПП “Солідарність”.

«Варто розуміти, що усі п’ять років президента «мочили» в ефірах телеканалів. Не було відповідної реакції на скандали. Петро Порошенко добрий президент для України, як державний діяч, як політик, як свідомий громадянин. Політики мають розуміти, що інколи потрібно пожертвувати власним рейтингом, але зробити те, що потрібно для країни», – сказав Петро Адамик.

Він додав, що уся виборча кампанія переросла у масову істерію і напругу в суспільстві.

«Наш шлях в Європу і боротися за це будуть ті, кого завжди в суспільстві меншість. Багато хто чекає месію, бо думають, що все за них мають зробити інші. Люди хворіють на пострадянський синдром, де за все дбала держава, а від громадянина нічого не залежало, але й права громадян тоді також були обмеженими.

Суспільство закохується, а потім розчаровується. Зараз ми обираємо президентом персонажа фільму, яскравий телевізійний образ. Я думаю, що це явище буде предметом докторських дисертацій. Це зміна технології виборчих компаній, які будуть використовувати і в інших країнах.

Варто реально оцінювати ситуацію. Ми матимемо політичну кризу можемо бути слабкими інституціонально, але ворог не спить. Тому, нам потрібно єднатися і не боятися. Я переконаний, що все буде добре», – наголосив Петро Адамик.

Коментарі

Позначки: ,