Ігромани позбулися трьох точок у Трускавці і Стебнику

Новини 16 Квітня, 2019 285

Фото: НПУ

На Львівщині поліцейські припинили діяльність мережі гральних закладів.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, сьогодні, 16 квітня, оперативники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління поліції Львівщини та за процесуального керівництва обласної прокуратури провели заходи з протидії гральному бізнесу та припинили діяльність мережі, до складу якої входило три підпільних ігрових заклади.

Гральні заклади були розташовані у містах Трускавець та Стебник. Фактично, у них за допомогою комп’ютерної техніки клієнтам надавались послуги у сфері грального бізнесу із виплатою виграшних коштів.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили тридцять одиниць грального обладнання разом із моніторами, понад 37 тисяч гривень, виручених від кримінального промислу, а також «чорнові» записи та мережеве обладнання.

Проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203 зн.2 КК України.

Такі дії караються штрафом   від   десяти   тисяч  до  сорока  тисяч неоподатковуваних   мінімумів   доходів  громадян  з  конфіскацією грального обладнання.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,