Хто куди: Порошенко в Страсбург, а Зеленський до «бандитського города» (ВІДЕО)

Новини 18 Липня, 2019 175

Фото: Андрій Смолій/ФБ

Політичний експерт і громадський діяч Андрій Смолій зазначає, що у той час коли Петро Порошенко в Страсбурзі зустрічається з депутатами Європарламенту, обговорює питання «азовських санкцій», наполягає на вступі України до ЄС, а також робить все щоб Україну та питання нашої територіальної цілісності не забули – Володимир Зеленський кричить та «рєшає» в Миколаєві, називає місто «бандитським городом», порушуючи закони усно звільняє чиновника як в старі брєжнєвські часи.

«Два різних світи та світогляди»,- наголошує Андрій Смолій у дописі на своїй сторінці у Facebook .

Скриншот ФБ

Фото: Андрій Смолій/ФБ

«Володимир Зеленський кричить та «рєшає» в Миколаєві, називає місто «бандитським городом», порушуючи закони усно звільняє чиновника як в старі брєжнєвські часи.

Петро Порошенко в Страсбурзі зустрічається з депутатами Європарламенту, обговорює питання «азовських санкцій», наполягає на вступі України до ЄС,а також робить все щоб Україну та питання нашої територіальної цілісності не забули.

Для першого важливий піар та білорусизація України, скочування до дикого популізму, отримання авторитарної більшості у парламенті.

Для другого важлива міжнародна коаліція з Україною, продовження санкцій проти агресора, вступ до НАТО та ЄС, утримання міжнародних позицій країни під час війни.

Два різних світогляди та бачення розвитку країни. Дві людини, різні за своїм сприйняттям та професіоналізмом, а головне – ставленням до своєї країни»,- пише Смолій.

Відео: “ВсёПроВсё”

Коментарі

Позначки: , , ,