Хлопцю, який відмовився служити суд виніс вирок

Новини 24 Січня, 2018 28

Ілюстративне фото

У Львові суд виніс вирок хлопцю, який отримав повістку на строкову службу, але не прибув вчасно до військового комісаріату

Як зазначається у матеріалах вироку, 7 листопада 2017 року хлопець отримав повістку під особистий розпис від Личаківсько-Залізничного обєднаного районного військового комісаріату м. Львова з терміном прибуття до військового комісаріату на 09.11.2017 року з подальшим вибуттям до війська в складі команди №65/9359 для проходження строкової військової служби. Однак у зазначений термін та в подальшому без поважних на те причин до військового комісаріату не прибув та жодних обставин свого неприбуття не повідомив, чим ухилився від призову на строкову військову службу, інформує  Status Quo з  Єдиного державного реєстру судових рішень.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав повністю. Просив його суворо не карати, оскільки він щиро кається.

Шевченківський районний суд м. Львова визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 335 КК України, та призначив покарання у виді обмеження волі строком на один рік. Проте звільнив від відбування покарання з випробуванням, якщо він протягом одного року іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.

Коментарі

Позначки: ,