Громадські організації Львівщини підтримали Петра Порошенка

Новини 07 Квітня, 2019 159

До виборів Президента України активно долучився і олігарх Коломойський, делегувавши кількох своїх маріонеток у виборчі перегони

Нинішня президентська виборча кампанія в порівнянні з усіма попередніми стала особливою. Особливість полягає в тому, що Москва, розпочавши війну проти України продовжує нарощувати свою агресивність і безцеремонне втручання у внутрішнє життя України. Про це йдеться у зверненні Форуму громадських організацій Львівщини, пише “Четверта студія”.

“Кремль не має наміру миритися з курсом України на Європу, з нашим бажанням будувати свою державу, свою національну Церкву, своє повноцінне життя. Гасло ”Геть від Москви” активно втілюється у життя. Москва шаленіє від безсилля зупинити цей процес. Остання надія Кремля на вибори Президента України і осінні парламентські вибори”, – зазначається у документі.

“Не випадково на вибори Президента України подалися чотири десятки кандидатів. Серед котрих групи відверто промосковських, прихованих симпатиків Путіна, “декларованих” патріотів і технічних кандидатів. До виборів Президента України активно долучився і олігарх Коломойський, делегувавши кількох своїх маріонеток у виборчі перегони. Стратегія виборчого процесу, до формування котрого неодмінно долучилася Москва, була вибудувана таким чином, щоби у другий тур Президентських виборів не пропустити основного ворога Путіна, чинного Президента України, кандидата у Президенти Петра Порошенка”, – переконані громадські організації області.

ЗВЕРНЕННЯ ФОРУМУ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ЛЬВІВЩИНИ Шановні співвітчизники!…

Опубліковано Ярославом Кендзьором Субота, 6 квітня 2019 р.

Як йдеться у документі, масована, шквальна критика, здебільшого безпідставна, бруд і брехня, які лавиною котилися на кандидата П.Порошенка з екранів телеімперії Коломойського, телеекранів відверто промосковської орієнтації, не зуміли забезпечити виконання завдання кремлівських верховодів. Відкривати шампанське і святкувати перемогу після першого туру Президентських виборів, як це було у 2010 р., Кремль вимушений відкласти.

“Шановні співвітчизники! Перший бар’єр ми подолали. Не даймо підстав московському агресору святкувати перемогу у другому турі. 21 квітня 2019 року ми, українці, громадяни різного етнічного походження, котрим дорога наша Держава, наша спільна Земля, відкиньмо легковажнісь і проголосуймо за Петра Порошенка. Ще п’ять років спільної праці і ми перейдемо межу неповернення у минуле. Україна зміцниться, вона буде на порозі Європейського Союзу, НАТО.

Резерви для перемоги у нас є. Це 30 % виборців, які не прийшли голосувати у першому турі. Це виборці, які підтримали патріотів- державників А. Гриценка, Р. Кошулинського, А.Садового, О. Ляшка, як вони завжди себе позиціонували, зрештою, виборці Ю .Тимошенко, яка особливо декларувала свою любов до України. Названі політики добре знають, куди поведе Україну Президент- шоумен. Тож, коли вони не закличуть своїх прихильників підтримати у другому турі П.Порошенка, тоді усі їх заклинання про відданість Україні були звичайним фарисейством і брехнею”, – йдеться у документі.

“Ми звертаємося до молоді, яка масово підтримала шоумена у першому турі. Це крок безвідповідальний. Ви віддаєте кермо Держави людині, яка не має найменшої уяви, як керувати великою країною, та ще й країною, яка уже 5 років у стані війни з Московією. Ми повинні пам’ятати, що Президент Держави є Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил України.
Шоумена на посаді Президента України прагнуть бачити господарі Кремля. Московські ЗМІ, телешоу, рекламують його, як бажаного Президента, з яким Москва зможе вирішити усі спільні проблеми.

У той же час бажаний Кремлеві кандидат ганебно уникає дебатів з Президентом Порошенком, вигадуючи різні абсурдні причини, виставляючи ще безглуздіші вимоги. Московські хазяї, політтехнологи, як шило з мішка вилазять на поверхню, підтверджуючи свою участь в протегуванні свого кандидата на пост Президента України. Усвідомлюючи велику реальну небезпеку, яка нависла над Україною, наш святий обов’язок захистити її, вберегти від чергового полону, з якого потім надзвичайно важко вибиратися. Уникнути цієї біди просто. Підтримати чинного Президента України Петра Порошенка”, – йдеться у документі.

Коментарі

Позначки: ,