Громадська рада при ЛОДА підбила підсумки Всеукраїнського форуму

Новини 11 Листопада, 2018 178

9 листопада, відбулось засідання Правління Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації.

Про це інформує прес-служба ЛОДА.

У межах засідання директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Андрій Ковальський ознайомив присутніх із принципами та змістом діяльності департаменту.

«Я вважаю, що громадська рада, яка є у Львівській області, найкраща в Україні. Ми спільно з вами організували форум Громадських рад, який отримав позитивні відгуки. Саме ваша робота є тією рушійною силою для змін, які можуть відбуватися у суспільстві. Для мене є дуже важливим показником, що наша Громадська рада задає тон для усім іншим», – розповів Андрій Ковальський.

Окрім того, підбили підсумки організації та проведення Форуму голів громадських рад України, який відбувся 5 жовтня у місті Львові. Зокрема, окрему увагу закцентували на підписанні меморандумів.

Нагадаємо, що під час цього Форуму відбулося підписання меморандуму про співробітництво та партнерство між представниками Громадських рад. У підписанні взяли участь Громадські ради Вінницької, Донецької, Миколаївської, Сумської, Херсонської та інших областей України.

Також Громадська рада порушила питання підготовки та планування підсумкового засідання громадської ради при Львівській ОДА у 2018 році, який запланували на 20 грудня, а також відзначення найактивніших членів громадської ради.

Зазначимо, що у межах сьогоднішнього засідання усім присутнім вручили посібники законодавства української партисипації, розробником якого є член Правління Громадської Ради при Львівській ОДА Богдан Ковальчук і який видали за підтримки Львівської ОДА.

Коментарі

Позначки: , ,