Громада Личакова погрожує Садовому радикально відстояти своє право на «нормальну» реконструкцію Личаківської

Новини 23 Жовтня, 2018 50

Скриншот відео. Facebook/"Варта 1"

Відеозвернення до мера Львова

Громада Личакова погрожує Садовому радикально відстояти своє право на «нормальну» реконструкцію вулиці Личаківської у Львові, якщо міський голова не прислухається до численних звернень мешканців району.

«Звернення громади Личакова до міського голови Львова Андрій Садовий. Жителі Рясне вийшли на вулицю і тепер до них їздить великогабаритний автобус, жителі маленької вулички Піскової заблокували будівельні роботи по вулиці до моменту, допоки посадовці не узгодили проект реконструкції, який задовільняє всіх.

Тепер черга за Личаковом. Чотири  ДТП за лише 1 місяць на колись безпечному відрізку Личаківської довжиною у 700 метрів – привід до змін в організації дорожнього руху та негайного службового розслідування щодо осіб, причетних до реконструкції вулиці та змін в організації дорожнього руху. Востаннє просимо нас почути і виконано вимоги, подані у листах, а тепер і у відеозвернені, в іншому випадку нам прийдеться переходити до радикальних способів відстоювання своїх прав», – йдеться у дописі на «Варті 1» львів’янки Anastasiya Karpyak.

Як повідомляли раніше ЗМІ, мешканці не задоволені реконструкцією вулиці Личаківської.

Звернення громади Личакова до міського голови Львова Андрій СадовийЖителі Рясне вийшли на вулицю і тепер до них їздить великогабаритний автобус, жителі маленької вулички Піскової заблокували будівельні роботи по вулиці до моменту, допоки посадовці не узгодили проект реконструкції, який задовільняє всіх. Тепер черга за Личаковом. 4 ДТП за лише 1 місяць на колись безпечному відрізку Личаківської довжиною у 700 метрів – привід до змін в організації дорожнього руху та негайного службового розслідування щодо осіб, причетних до реконструкції вулиці та змін в організації дорожнього руху. Востаннє просимо нас почути і виконано вимоги, подані у листах, а тепер і у відеозвернені, в іншому випадку нам прийдеться переходити до радикальних способів відстоювання своїх прав.

Опубліковано Anastasiya Karpyak Понеділок, 22 жовтня 2018 р.

Відео “Варта 1″/ Anastasiya Karpyak.

Коментарі

Позначки: , , ,