Грабіжники із Закарпаття повернулись на вулиці Львова (ФОТО)

Новини 16 Червня, 2019 299

Фото: Микола Савельєв/ФБ

У центрі Львова роми із Закарпаття намагалися пограбувати іноземця, якого від зловмисниць  врятували перехожі.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook журналіст Микола Савельєв.

Скриншот/ФБ

«На площі Митній у Львові 15 червня  серед білого дня  я разом з дружиною, сином Назарчиком і її приятелькою Наталею врятували безпечного іноземця зі США від пограбування групою циганок із Закарпаття. Схема стара: п‘ятеро – шестеро циганок (вони ж ромки) оточують перехожого (або перехожих), найчастіше туристів – іноземців, починають штовханину з різних сторін і, поки жертва оговтається, викрадають або забирають у нього гаманець, мобілку, гроші, окуляри – все, що можна вкрасти і розбігаються у різні боки.. Поводять себе нахабно, в разі небезпеки переходять на крик, мат, погрожують, принижують і жертву і людей. котрі намагаються її врятувати від по грабунку», йдеться у дописі журналіста.

Він також наголошує, що «особисто я не вірю, що силовики нічого не можуть вдіяти, бо після минулого НП усі грабіжники – гості сонячного Закарпаття зникли зі Львова за лічені дні. Чи, може, це перед гіпотетичними виборами треба вкотре відволікти львів‘ян від політичної тематики побутовою злочинністю?».

“Минулий розгул ромів – грабіжників завершився погромом табору циган, які взагалі до цієї діяльності не мали жодного стосунку і вбивством молодого цигана”, – зазначає автор допису.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,