«ГорбоГори» – це унікальна фермерська продукція (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Новини 20 Жовтня, 2018 885

Фото: 4studio

Проект агротуристичного кластеру презентували у Києві

Проект розвитку сільського підприємництва агротуристичного кластеру «ГорбоГори» презентували у Києві.

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, 19 жовтня  у Києві за участі Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка відбулась презентація кращих регіональних проектів регіонального розвитку – переможців конкурсного відбору, які реалізовуватимуться за рахунок коштів, отриманих від Європейського Союзу у межах виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.

«Львівська область лідер серед областей за кількістю поданих та відібраних проектів. Серед переможців проект «Розвиток сільського підприємництва та інфраструктури агротуристичного кластера «ГорбоГори» запропонований нашими героями-учасниками АТО, які показали на власному прикладі, що повернувшись з фронту можна повернутися до життя, реалізувати проект,  який зможе залучати інвестиції та створювати нові робочі місця. Ми думаємо, що в майбутньому цей проект може бути розповсюджений по всій території України», – зазначив Геннадій Зубко.

Фото: loda.gov.ua

Від Львівщини проект презентував перший заступник голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

«Реалізація проекту дасть змогу розвинути сільські території Пустомитівського району через активізацію малого та середнього підприємництва, створення нових робочих місць, залучення туристичного потоку, збереження та відновлення історико-культурної спадщини», – сказав Ростислав Замлинський.

Кореспонденти 4studio побували у магазині сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «ГорбоГори» у селі Милошевичі Пустомитівського району Львівщини, де можна придбати і скуштувати унікальну фермерську продукцію.

«Продукція унікальна за смаковими та технологічними властивостями і не має аналогів в області. До СКК «ГорбоГори» входить 33 фермерських і приватних виробника Пустомитівщини. Продукція сертифікована Держпродспоживслужбою, а також СКК «ГорбоГори» має сертифікат «Культурна спадщина Європи», що свідчить про високі стандарти якості», – зазначає виконавчий директор СКК «ГорбоГори» Андрій Дідух.

Виконавчий директор СКК «ГорбоГори» Андрій Дідух.

Фото: 4studio

Коментарі

Позначки: ,