Головний поліцейський Львівщини хоче почути про проблеми регіону

Новини 18 Вересня, 2019 170

Фото: ФБ

На зустріч запрошують журналістів, громадян та активістів

Поліція Львівщини  запрошує на зустріч з новим  очільником поліції області.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, захід відбудеться 20 вересня з 12.00 до 13.00 у приміщенні Головного управління Національної поліції у Львівській області.

«Запрошуємо керівників громадських організацій, представників ЗМІ та громадян на зустріч з начальником Головного управління Нацполіції Львівщини полковником поліції Василем Віконським для обговорення проблемних питань регіону, які турбують мешканців, та шляхів їх вирішення. Будемо вдячні за усі пропозиції, які допоможуть покращити якість надання поліцейських послуг», – зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, 4 вересня відбулося призначення нового начальника Головного управління Нацполіції у Львівській області.

На цій посаді він замінив Валерія Середу, який тепер працює начальником Департаменту забезпечення діяльності Голови Національної поліції України.

З листопада 2018 року очолював ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.

Згідно з декларацією за 2018 рік, Василь Віконський одружений та має доньку. У його власності – земельна ділянка на Франківщині, площею 1300 кв. м, житловий будинок в Олеші (Івано-Франківська обл). Йому також належить частка квартири на 45.6 кв. м у Івано-Франківську, він має право користування квартирою на 55,4 кв. м у Хмельницькому.

Дружині Віконського  належить земельна ділянка на 504 кв. м в Івано-Франківську та ще одна – на 9200 кв. м у Тисменицькому районі області, і на 1500 кв. м – у Богородчанському районі. На Христину Віконську записане і домоволодіння у Івано-Франківську на 102,3 кв. м.

На посаді очільника ГУ НП у Хмельницькій області Василь Віконський задекларував 397 тис. 476 грн зарплати і ще 153,2 тис. грн кредиту. Дружина своїх доходів не декларувала.

Василь Віконський також є членом ХОО ФСТ “ДИНАМО” УКРАЇНИ.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,