Головне управління ДСНС Львівщини очолив Юрій Кагітін

Новини 22 Січня, 2019 640

Фото: ДСНС

22 січня у актовій залі Головного управління ДСНС України у Львівській області, за участі першого заступника Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олега Мельчуцького відбулося представлення колективу начальника Головного управління Кагітіна Юрія Івановича.

Як повідомили у відомстві, Олег Мельчуцький ознайомив особовий склад Головного управління з наказом голови служби: «Наказом Голови ДСНС України №32 від 22 січня 2019 року звільнити з посади заступника начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям та призначити на посаду начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області Кагітіна Юрія Івановича».

«На перших порах, и повинні розуміти, що вас будуть порівнювати із Сергієм Юрійовичем. А це був один із найкращих начальників та чудова людина. Тому на Вас зараз покладається велика відповідальність: підтримувати на належному рівні оперативно-службову діяльність та покращувати її», – звернувся Олег Мельчуцький до новопризначеного очільник Львівських рятувальників.

Також представник ДСНС звернувся до колективу львівських вогнеборців: «У мене велике прохання до вас, шановні колеги, підтримати нового керівника та спільно ефективно виконувати усі визначені завдання».

Начальник Головного управління Юрій Кагітін подякував за надану довіру. «Я обіцяю зберегти й виконувати усі традиції, які запровадив Сергій Юрійович Дмитровський. На Львівщині працює згуртований колектив професіоналів. З ними однозначно легко виконувати усі завдання за призначенням. Переконаний, що наш гарнізон буде одним із найкращих в Україні »,- наголосив Юрій Іванович.

Після офіційного представлення, заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олег Мельчуцький обговорив із колегами-рятувальникам перспективні напрямки роботи у новому році, а також відповів на актуальні запитання, що стосуються грошового забезпечення особового складу, та надання житла в лізинг для працівників служби цивільного захисту.

Фото: ДСНС

Довідка. Кагітін Юрій Іванович з 1994 по 1997 був курсантом Львівського пожежно-технічного училища МВС України.

З липня 1997 року прийнятий на службу начальником караулу 25-ї самостійної державної пожежної частини м. Жовква Управління державної пожежної охорони Управління МВС України у Львівській області.

За період роботи в системі пожежної охорони обіймав посади начальника караулу, заступника, а потім начальника частини, начальника Личаківського районного відділу м. Львова Головного управління МНС України в Львівській області, заступника начальника Головного управління Держтехногенбезпеки у Львівській області, а потім Головного управління ДСНС України у Львівській області.

З лютого 2017 року й до сьогодні обіймав посаду заступника начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Львівській області.

 

Коментарі

Позначки: ,