Голова Львівської ОДА Олег Синютка святкує День народження: підбірка привітань

Новини Олег Довганик 14 Лютого, 2019 2 193
Усмішки Синютки. Фото Ольга Матейчик

Усмішки Синютки. Фото Ольга Матейчик

Олегу Синютці виповнилось 49 років

Сьогодні, 14 лютого, голова Львівської ОДА Олег Синютка святкує День народження. Народився Синютка 14 лютого 1970 року у селі Куропатники Бережанського району Тернопільської області. Із грудня 2014 року очолює Львівську обласну державну адміністрацію, що є абсолютним рекордом керівника області.

Синютку називають людиною із складним характером, характеризують його як шаленого трудоголіка, а також любителя доводити будь-яку справу до завершення. Відзначають і його самокритичність, адже не секрет, що голова Львівської ОДА рідко буває задоволеним у роботі й любить наголошувати, що завжди можна зробити ще більше.

Чого ж побажати Синютці у його День народження? ІВ “Четверта студія” зібрала вітання для голови Львівської ОДА. Що ж йому бажають відомі львів’яни? Читайте далі.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. Фото Львівський портал

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. Фото Львівський портал

Олегу Михайловичу у його День народження хочу побажати справді гарних позитивних емоцій – від щоденної клопіткої праці, від людей, з якими він спілкується, від посадовців, з якими Олег Михайлович в постійних обговореннях розвитку Львівщини, і врешті від того тилу, що завжди поруч – це його сім’я, любляча дружина, чудові дітки. Нехай усе задумане здійсниться і ще багато вдасться, задоволення від життя і релізації усіх поставлених цілей. Зі святом!”.

Всеволод Білас. Депутат Львівської обласної ради. Фото Марта Білас, Фейсбук

Всеволод Білас. Депутат Львівської обласної ради. Фото Марта Білас, Фейсбук

Бажаю, щоб почуття гумору не закінчилось раніше, ніж терпіння, а здоров‘я і сили – не раніше за бажання і далі робити те, що вмієте робити найкраще. Лупайте сю скалу, будуйте Україну і робіть цей світ кращим, ну а де – у Львові чи Києві – нехай залежить лише від Вашого бажання!”.

Ігор Зінкевич. Депутат Львівської міської ради, керівник ГО "Варта-1". Фото - із сторінки Зінкевича у Фейсбуці

Ігор Зінкевич. Депутат Львівської міської ради, керівник ГО “Варта-1”. Фото – із сторінки Зінкевича у Фейсбуці

“Якщо коротко, то хочу побажати миру в Україні, порозуміння, трошки більше відпочинку і можливості побути зі своєю сім’єю. Основне -здоров’я, можливостей та здійснення цілей”.

Наталія Шелестак. Громадський активіст, керівник ГО "Варта-700". Фото - Фейсбук Наталії Шелестак

Наталія Шелестак. Громадський активіст, керівник ГО “Варта-700”. Фото – Фейсбук Наталії Шелестак

“Олеже Михайловичу! Щиро вітаю Вас з Днем народження! Хочу побажати міцного здоров‘я, сил і вірних рішень! Здійснення всіх мрій і задумів! Львівщині дуже пощастило з таким очільником , адже Ви – людина слова, людина, якій не байдуже! І, хоча я часто не розділяю Ваших політичних поглядів, але Вашу роль у розвитку нашої області переоцінити складно. Успіхів Вам, натхнення і нових перемог! Я б з радістю віддала за Вас свій голос на виборах мера)”.

Валентина Москаленко. Екс-працівник департаменту економічної політики Львівської ОДА. Фото - Фейсбук Валентини, яка "щодня сумує за ЛОДА" (написано за проханням автора)

Валентина Москаленко. Екс-працівник департаменту економічної політики Львівської ОДА. Фото – Фейсбук Валентини, яка “щодня сумує за ЛОДА” (написано за проханням автора)

“Бажаю Олегу Михайловичу завжди залишатися першим в усьому, зберігаючи при цьому баланс, гарний настрій і прекрасне почуття гумору!”.

Софія Федина. Співачка, волонтер. Фото - Фейсбук Софії Федини

Софія Федина. Співачка, волонтер. Фото – Фейсбук Софії Федини

“Я б побажала Олегу Михайловичу потрійно побити рекорди перебування на посту голови ОДА:) І можна стати мером Львова. А також побільше таких щирих усмішок, як коли він спілкується з собаками :)”.

Степан Рудницький. Експерт з проектного менеджменту, екс-в.о. голови Дрогобицької РДА. Фото - Степана Рудницького

Степан Рудницький. Експерт з проектного менеджменту, екс-в.о. голови Дрогобицької РДА. Фото – Степана Рудницького

“Бажаю, щоб Синютці на День народження приснився страшний сон: усі дороги в області ідеальні, всі об’єкти збудовано і поремонтовано, заробітчани всі повернулися, адже середня зарплатня по області – 3000 $. Поляки, чехи їдуть на Львівщину на заробітки. Задумався Синютка: чого йти на роботу? Все, здається, зроблено. Включає Синютка телевізор, а там парад переможців – воїнів ЗСУ та НАТО – на Червоній площі, на трибуну виходить головнокомандувач Петро Порошенко і розпочинає свій виступ “Слава Україні!”. Вітаємо Вас, Олеже Михайловичу з Днем народження!”.

Ярина Капітан. Журналіст, помічник-консультант народного депутата України Оксани Юринець. Фото Ярини Капітан

Ярина Капітан. Журналіст, помічник-консультант народного депутата України Оксани Юринець. Фото Ярини Капітан

“Людині, яку Бог привів у цей світ в День закоханих не можу не побажати любові. Незважаючи на гіперзайнятість, завжди мати хвильку на кохання 🙂. Знаходити час кохати і бути коханим!”.

Ольга Березюк. Екс-т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА. Фото Ольги Березюк, Фейсбук

Ольга Березюк. Екс-т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА. Фото Ольги Березюк, Фейсбук

“Бажаю, щоб у житті менше зустрічались популісти, ледарі і брехуни. Побільше працелюбів зі здоровими амбіціями! І ще більше приводів для рубрики #усмішкиСинютки”.

Дмитро Кащук. Голова ГО "Наука. Розвідка. Видобування". Екс-голова Державної служби геології та надр України. Фото - сайт громадської організації

Дмитро Кащук. Голова ГО “Наука. Розвідка. Видобування”. Екс-голова Державної служби геології та надр України. Фото – сайт громадської організації

“Бажаю більше сил і здоров`я, щоб побороти до кінця всю ту чуму. Особливу рижу”.

Петро Жукровський. Голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради. Фото - Фейсбук Петра Жукровського

Петро Жукровський. Голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради. Фото – Фейсбук Петра Жукровського

“Свої теплі і щирі, наділені Божою ласкою, побажання я адресую голові Львівської ОДА Олегу Михайловичу Синютці у День народження. Хочу побажати Вам найперше міцного здоров’я, яке потрібне Вам для вашої плідної роботи на благо людей, великого щастя, міцної любові до України, яку Ви яскраво випромінюєте, наснаги до роботи, яка Вам буде потрібна у міністерському кріслі. Нехай завжди допомагає і оберігає Господь, а оберегами стануть найкращі спогади та чисті людські почуття”.

Галина Янко. Голова громадської ради при Управлінні Служби безпеки України у Львівській області, ведуча телеканалу "Перший Західний". Фото - Фейсбук Галини Янко

Галина Янко. Голова громадської ради при Управлінні Служби безпеки України у Львівській області, ведуча телеканалу “Перший Західний”. Фото – Фейсбук Галини Янко

Приєднуємось до вітань і ми – колектив ІВ “Четверта студія”. З Днем народження Вас, Олеже Михайловичу.

Коментарі

Позначки: , , , , , , , , , , , , , ,