Гірські території українських Карпат мають чітку програму свого розвитку до 2027 року

Новини 04 Квітня, 2019 81

Карпати, Львівщина 2019, фото Назарій Юськів для 4studio.com.ua

Відтепер гірські території українських Карпат мають чітку програму свого розвитку до 2027 року. Так народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка”  Роберт Горват на сторінці у Facebook прокоментував затверджену Урядом Концепцію розвитку гірських територій українських Карпат.

За словами парламентаря, відтепер гірські території Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей мають чітку програму та бачення свого розвитку до 2027 року.

“Ми говоримо про комплексний підхід до реалізації основних пріоритетних напрямків розвитку гірських регіонів: формування конкурентної економіки, розбудову транспортної, виробничої та соціальної інфраструктури, розвиток туристичного потенціалу та, звісно ж, забезпечення екологічної безпеки. Це – нові виробництва, робочі місця, можливість не виїжджати за кордон на заробітки, чисте та безпечне навколишнє середовище і, звісно, підвищення загального рівня життя та комфорту мешканців гірських територій”, – розповів народний депутат основні напрямки розвитку, які передбачені документом.

Також Горват нагадав, що неодноразово піднімав перед Урядом питання про необхідність затвердити цю Концепцію.

“Це – крок вперед до реального використання ресурсного потенціалу, котрий насправді несуть у собі гірські регіони країни…. Далі – робота над втіленням Концепції у життя”, – резюмував Роберт Горват .

Коментарі

Позначки: