Генпрокурор дав Міхеїлу Саакашвілі 24 години

Новини 05 Грудня, 2017 60

Юрій Луценко закликав лідера “Руху нових сил””здійснити чоловічий вчинок

Упродовж найближчих 24 годин правоохоронці зроблять усе можливе, щоб екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі отримав підозру.

Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, виступаючи на засіданні Верховної Ради 5 грудня.

“Через 24 години вся правоохоронна система України зробить все необхідне, щоб апатрид Саакашвілі постав перед слідчим для пред’явлення підозри, а потім у суді”, – заявив очільник ГПУ.

“Вважаю, що прихід до слідчого СБУ завтра з 9.00 на вулицю Воровського особисто Міхеїла Саакашвілі позбавить країну від зайвих потрясінь”, – наголосив генпрокурор.

Юрій Луценко закликав Міхеїла Саакашвілі “здійснити чоловічий вчинок, припинити розповсюджувати брехню і з’явитися для отримання законно обгрунтованої підозри”.

Також генпрокурор закликав мітингувальників під Радою в 24 години проаналізувати оприлюднені в справі Міхеїла Саакашвілі записи та згорнути наметове містечко.

“Також прошу всіх, хто знаходиться в наметах Саакашвілі, прийняти рішення: бути в опозиції – будь ласка, протестувати проти чинної влади – ваше право. Але треба припинити виконувати плани Москви. Зняти намети, пред’явити слідчим крадені купюри з грошей Курченка і допомогти випалити цю заразу в українському політикумі”, – заявив Юрій Луценко.

Коментарі

Позначки: , , ,