Ганущин прокоментував ситуацію у 119 виборчому окрузі

Новини 01 Серпня, 2019 79

Фото: "Справжня Варта"

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин прокоментував ситуацію навколо Бондара Михайла у мажоритарному виборчому окрузі № 119.

Про це він написав на своїй сторінці у ФБ.

Скриншот ФБ

«Друзі з Бродівщини (Радехівщини, Бузеччини, Кам’янеччини, шановані експерти та медійники) котрі запитують щодо моєї позиції на предмет ситуації навколо Бондара Михайла, переможця виборів до Верховної Ради України у мажоритарному виборчому окрузі № 119.

Чи то щодо судових процесів, що мають на меті запустити маховик перерахунку голосів у цьому окрузі.

Буду відвертим. Не вбачаю, що в законний спосіб, у 119 виборчому окрузі може бути змінений переможець виборів. Звісно (і тут дякую усім тим хто висловлюється в унісон) мені як і вам не зрозуміло:

в який спосіб «бездіяльність» окружної виборчої комісії має відношення до повторного перерахунку голосів на ОКРЕМИХ виборчих дільницях?;

чому іменем України ухвалено рішення провести перерахунок лише на шести виборчих дільницях, а не, приміром, на 42 чи 248 ?;

де в Законі України «Про вибори депутатів Верховної Ради України» та КАСУ закладені підстави зобов’язати окружну виборчу комісію реалізовувати право призначати повторний перерахунок голосів?

Цей список запитань, звісно можна продовжити. Але повідомляю вас, що рефлексії з цього приводу поки передчасні, оскільки апеляційна адміністративна інстанція винесе вердикт 01.08.2019 року.

Відтак, з коментарями – давайте поки почекаємо»,- зазначив у своєму дописі Олександр Ганущин.

Коментарі

Позначки: , , ,