ФК «Рух» «скотився» на останнє місце (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Новини 02 Вересня, 2018 348

Фото: Facebook/Євгеній Кравс

У Винниках відбувся футбольний поєдинок несподіваного аутсайдера проти очікуваного фаворита.

У Винниках 1 вересня відбувся футбольний поєдинок несподіваного аутсайдера проти очікуваного фаворита. З перших же хвилин стало зрозуміло, хто є хто, хоча підопічні Андрія Кікотя і намагалися створити небезпеку біля чужих воріт. Але до володінь воротаря Яшкова їх атаки доходили рідко. Суперник же поступово захопив ініціативу і почав пробивати з будь-яких зручних позицій.

Про це інформує у Facebook, фотокореспондент, член Національної Спілки фотохудожників України Євгеній Кравс.

Він зазначає, що перед матчем у винниківського «Руху» відібрали три очки за єдину перемогу в проти харківської «Кобри», яка достроково припинила виступи у Першій лізі українського футбол. Тож, з одним-єдиним очком підопічні Кікотя «звалилися» на передостанню сходинку турнірної таблиці. В команди гра не ладиться, незважаючи на серйозне кадрове поповнення, команда не може забити…

Найбільш активним у грі “Колоса” був лівий фланг, де комбінували Мілько і Соломка. Дивно, але саме Юрія поміняв Руслан Костишин в перерві. Бути може, мало місце пошкодження у півзахисника гостей. Втім, наставник ковалівської команди дуже швидко зробив ще три зміни в складі, намагаючись дотиснути суперника. М’яч у більшості епізодів губився в центрі поля, але гравці, що вийшли на заміну, додали активності. Саме один з них, Олександр Бондаренко, відкрив рахунок, скориставшись м’яким навісом Євгена Морозка із правого флангу.

«Мало цікавих подій сталося у час, що залишився, суперники намагалися досягти результату, але у “Руху” не вистачало винахідливості, а “Колос” повністю влаштовувало те, що відбувається на футбольному полі. На останній хвилині син головного тренера втік з партнером в контратаку і подвоїв перевагу гостей. Це був перший гол Дениса Костишина в сезоні», – пише Кравс.

Рух: Ільющенков, Бусько, Дуць, Никитюк (Лобай 83), Писко, Копина (Чепелюк 73), Баранець Б. (Брікнер, 69), Баранець Г. (Ременюк 65), Грисьо (Загорулько 80), Русин, Козак.

Колос: Яшков, Сахневич, Максименко, Гавриш, Чорноморець, Мілько, Задоя (Поздєєв, 61), Кізілатеш (Рябов 67), Морозко (Костишин Д. 81), Соломка (Антюхов, 46), Нехтій (Бондаренко, 64),

Попередження: Грисьо (43хв); Писко (78 хв)

«Оскільки головний аутсайдер Першої ліги «Зірка» з Кропивницького у цьому турі здобула перемогу , «Рух» скотився на останнє місце», – йдеться у дописі Євгена Кравса.

1 вересня,  м. Винники. Стадіон ім. Б. Маркевича. Перша ліга.

ФК «Рух» (Винники) – ФК «Колос» (Ковалівка) – 0:2
Голи: Бондаренко (71хв.); Д.Костишин (90хв.)

Фото: Facebook/Євгеній Кравс

Відео: “Галичина спортивна”

Коментарі

Позначки: , ,