Фермери Львівщини можуть отримати дотацію за утримання корів

Новини 11 Квітня, 2019 88
Фермери Львівщини можуть отримати дотацію за утримання корі

Фермери Львівщини можуть отримати дотацію за утримання корі

Дотація надається суб’єктам господарювання, які є юридичними особами та власниками корів, за кожну наявну станом на 1 січня та на 1 липня поточного року ідентифіковану та зареєстровану в установленому порядку корову молочного, молочно-м’ясного та м’ясного напряму продуктивності в розмірі 900 гривень за одну голову (двічі на рік). Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.

Для отримання дотації необхідно:

КРОК 1. Заповнити заявку та підготувати мінімальну кількість документів:

– довідку про відкриття поточного рахунка, видану банком;

– копію звіту про стан тваринництва (форма 24-сг) станом на 1 січня поточного року та відповідно на 1 липня поточного року;

– довідку, чинну на дату подання заявки, про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, у паперовій або електронній формі.

Важливо, що кількість корів, яку суб’єкт подає до Держстату, має відповідати кількості корів, які внесені до Реєстру тварин на відповідну дату.

КРОК 2. Подати до 1 травня та до 1 жовтня до Мінагрополітики заявку та документи.

Документи подаються у паперовому вигляді.

Вчасно поданими вважаються заявка та документи, які надійшли до Мінагрополітики та зареєстровані в системі електронного документообігу. Датою надходження вважатиметься дата реєстрації документів!

Документи, подані не в повному обсязі, повертаються суб’єкту господарювання у п’ятиденний строк.

Заявки, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

КРОК 3. Бюджетні кошти надійдуть на рахунок відкритий у банку.

Звертаємо увагу, що у разі зменшення поголів’я корів на 1 січня, на 1 липня поточного року та 1 січня наступного року порівняно з поголів’ям, на яке було отримано дотацію за утримання корів,наявних на 1 липня попереднього року, 1 січня та 1 липня поточного року відповідно, дотація за утримання корів суб’єктам господарювання, які є юридичними особами і власниками корів, не надається за поточний звітний період.

Коментарі

Позначки: , ,