Федина розповіла усю правду про роботу “слуг” у парламенті (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 26 Вересня, 2019 511
Софія Федина. Фото: 4studio.

Софія Федина. Фото: 4studio.

Турборежим у Верховній Раді створений для того, щоб депутати “Слуги народу” і виборці не розібрались, що їм “впарюють”.

Про це під час зустрічі “Кава в ЄС” розповіла народний депутат від “Європейської Солідарності” Софія Федина.

Нардеп розповіла, що трьома словами можна окреслити усю діяльність більшості у Верховній Раді.

“Для мене особисто три слова, які характеризують все, що відбувається у Верховній Раді: це турборежим, це скажений принтер і це – скажений ксерокс. Інші поняття я не знайшла, щоб окреслити роботу “Слуги народу”. У першу парламентську ніч масово до другої ночі тикали “зелену кнопку”. Оцю пачку законопроектів, які вніс як невідкладні президент, ніхто насправді не бачив, ніхто не знав їхніх назв. Насправді за них не треба було навіть голосувати, було лише потрібне розпорядження голови Верховної Ради, щоб їх внесли на розгляд. Після цього тикання у зелену кнопочку рейтинг “Слуги народу” зростає до 77%”, – додала Федина.

За її словами, “Слуги Народу” намагаючись скасувати акти “Совецького союзу”, мало не скасували акт приєднання Криму до України.

“З одного боку, терборежим – це велика частка показухи, відповідь на запит населення, бо населення хоче зняття недоторканності, населення хоче швидких реформ. Це також відгомін тотального популізму, бо ніхто не розбирається, що в цих законопроектах є прописано, і які це наслідки буде мати, як для депутатів так і для простих людей. Намагаючись скасувати акти “Совецького союзу”, мало не скасували акт приєднання Криму до України”, – наголосила нардеп.

Парламентська більшість переплагіатила низку законопроектів депутати попереднього скликання.

“Серед законопроектів “Слуг” є й хороші. Але ти усвідомлюєш, що цей законопроект розробляли депутати попереднього скликання і це всьо-на-всього плагіат. Проблема у тому, якщо людина плагіат сприймає за норму, то всі наступні порушення теж здадуться їм (Слугам народу, – Ред.) нормальними. А якщо в майбутньому буде соціальний запит розстрілювати людей – це теж буде нормально”, – розповіла Софія Федина.

Народна обраниця також додала, що діяльність відновлює Громадський Комітет Майдану.

Зустріч з нардепом «Європейської Солідарності» Софією Фединою

Опубліковано 4studio Середа, 25 вересня 2019 р.

Софія Федина. Фото: 4studio.

Софія Федина. Фото: 4studio.

Софія Федина. Фото: 4studio.

Софія Федина. Фото: 4studio.

Софія Федина. Фото: 4studio.

Софія Федина. Фото: 4studio.

Софія Федина. Фото: 4studio.

Софія Федина. Фото: 4studio.

Коментарі

Позначки: , ,