Федір Стригун у Львові показав приклад, як пішоходам слід переходити дорогу (ВІДЕО)

Новини 05 Листопада, 2018 248

Скриншот відео/Львівська ОДА

За минулу добу на автодорогах Львівщини сталося 57 ДТП – поліція

Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації спільно з Dis-moll production створив серію соціальних роликів “Безпека на дорозі”.

У Facebook Olha Mateychyk поширила відео соціального ролика.

"Я ж не з тих, хто переходить на червоне світло", – Федір Стригун

Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації спільно з Dis-moll production створив серію соціальних роликів "Безпека на дорозі".Героєм другої серії ролику став Народний артист України Федір Стригун. Відомий актор закликав мешканців області переходити дорогу лише на "зелене" світло.Суть ролику у тому, що навіть репетиція прем'єри вистави не змусить режисера порушувати правила дорожнього руху, ризикувати життям і переходити дорогу на "червоне".Додамо, героєм першого ролику став Тарас Стадницький. Актор закликав водіїв пристібати пасок безпеки у авто.Невдовзі департамент внутрішньої та інформаційної політики опублікує заключну серію із циклу соціальних роликів на цю тематику.

Опубліковано Львівська обласна державна адміністрація П'ятниця, 3 листопад 2017 р.

Героєм другої серії ролику став Народний артист України Федір Стригун. Відомий актор закликав мешканців області переходити дорогу лише на “зелене” світло.

«Суть ролику у тому, що навіть репетиція прем’єри вистави не змусить режисера порушувати правила дорожнього руху, ризикувати життям і переходити дорогу на «червоне», – йдеться у повідомленні.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, на автошляхах Львівщини минулої доби,  4 листопада, сталися 57 дорожньо-транспортних пригод, з яких 4 – з постраждалими. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали 2 водії, 3 пасажири та мопедист.

 

Коментарі

Позначки: ,