Федерація футболу України збирається компенсувати Вукоєвичу штраф, який наклала на нього ФІФА

Новини 10 Липня, 2018 57

Огнєн Вукоєвич / dynamo.kiev.uа

Президент Федерації футболу України, заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» Андрій Павелко заявляє, що ФФУ компенсує екс-гравцю збірної Хорватії Огнену Вукоєвичу штраф, накладений на нього ФІФА за відеоролик зі словами «Слава Україні!».

Про це Павелко сказав у коментарі журналістам, – передає УНІАН.

Депутат зауважив, що Вукоєвичу, як і футболісту збірної Хорватії Домагою Віді, запропоновано матеріальну і юридичну підтримку.

«Я особисто та віце-президент, керівництво Федерації футболу прийняло рішення компенсувати Огнену Вукоєвичу той штраф, який на нього накладено. І в разі прийняття його рішення щодо працевлаштування, запропонувати йому, з його досвідом і з його позицією, працю у Федерації футболу України», – зазначив Павелко.

Як повідомлялося, після перемоги збірної Хорватії над збірною Росії в 1/4 чемпіонату світу з футболу 2018 року в російському місті Сочі Віда разом із Вукоєвичем, який працював у штабі збірної скаутом, записали відеоролик із привітанням Україні. На відео Віда виголосив гасло: «Слава Україні!». Обидва футболісти свого часу були гравцями ФК «Динамо» (Київ).

Після цього ФІФА офіційно оголосила попередження Віду, а Вукоєвича відсторонили від роботи на чемпіонаті світу і позбавили акредитації, а також оштрафували на 12,8 тис. євро.

 

Коментарі

Позначки: , ,