Дружина Садового порівняла себе з подарованим букетом квітів (ФОТО)

Новини 31 Жовтня, 2018 2 305

Скриншот світлини з Facebook/Катерини Кіт-Садової

Дружина львівського мера поділилася враженням від спільної поїздки з чоловіком

Дружина мера Львова Андрія Садового Катерина Кіт-Садова на своїй сторінці у Facebook, поділилася враженнями від спільної поїздки з чоловіком містами України.

Вона зазначає, що вирушила в поїздку разом з чоловіком-мером, бо «одна голова добре, а дві краще», а також, що вона мала змогу побачити те, що «при офіційних заходах  залишається за кулісами», адже, як написала дружина Садового, «я якраз і ширяю за кулісами».

Описуючи знайомства і враження під час подорожі, Катерина Кіт-Садова повсякчас у дописі порівнює себе з подарованим букетом квітів, який став наприкінці «трохи прив‘ялим».

«Поїхала я за своїм чоловіком у Суми, Харків і Полтаву. Одна голова добре, а дві краще. Бо те, що я могла побачити і відчути, мій Андрій не мав би змоги. Зустрічі, знайомства, презентації, інтерв‘ю на ефірах. Ось тут то відкривається для мене багато моментів, нюансів, начебто нікому непомітних поглядів і реакцій на те, що Андрій каже, на його присутність, на його думки і позицію. На життя людей до яких ми приїхали, на їхній стан і сподівання. Я ніби подарований букет квітів. Його дарують – і я відчуваю з якими почуттями його часом носить той кому подарували – і я бачу і відчуваю погляди на цю людину, енергію чи втому вже цієї людини; букет часом забувають забрати з собою – а я знов ловлю враження людей які залишилися, і вони не знають, що я все чую і розумію. Часом букет передають людині, щоб подбала про квіти, поки не прийде той для кого ці квіти», – ділиться емоціями від поїздки Катерина Кіт-Садова.

Вона також висловила захоплення від знайомства з дівчатами, «які знаються на хокеї на траві», щоправда пожалкувала, що її чоловіку не вдалося поспілкуватися з ними.

Скриншот світлини з Facebook/Катерини Кіт-Садової

«Якби ж я вміла передати цю повноту пережиття словами, коли я букет квітів. То ви б відчули Велику Радість знайомства з дівчатами, які знаються на хокеї на траві в Сумах. Андрієві не вдалося поспілкуватися поза зустріччю з ними, зате мені – так. Одна з них пов‘язала на мене шаль кольору фукції і мені страшенно захотілося пов‘язати їй свій – кольору жовтого листя», – йдеться у дописі.

Чи таки віддала свою шаль кольору жовтого листя дружина мера дівчині із Сум – у дописі не йдеться….

Як випливає з допису Катерини Кіт-Садової, під час зустрічей львівського мера з громадськістю, вона то стояла в кінці залу і «слухала двох дівчат поруч» то «ширяла за кулісами».

«Андрій говорив до студентів, а я в кінці зали стояла і слухала і його, і двох дівчат поруч. Якби ж я вміла передати цю повноту пережиття словами, коли я букет квітів! Ви б відчули, як зніяковіла при знайомстві з Тетяною – енергійна, наполеглива і рішуча. Ну, подумала я, кобіта сильна, їй не буде цікаво носитися з букетом.  А за букет квітів взялася саме ця Тетяна. Варто було зробити нам один крок назустріч, щоб формальне знайомство перемінилося на співбуття. Розмови про надії, сподівання, віру, дружбу, виклики, про побратимів – про цінності… При офіційних заходах це залишається за кулісами. А я якраз і ширяю за кулісами!», – пише Катерина Кіт-Садова.

А ще, як випливає з допису, дружина мера під час  поїздки дізналася, що «мешта на підборах – гарно виструнчують жіночий образ, але нашвидкоруч куплені черевички на низькій ході – і зручні, і не менш симпатичні».

«Ми спілкуємося однією мовою, і зізнаємося, що мешта на підборах – гарно виструнчують жіночий образ, але нашвидкоруч куплені черевички на низькій ході – і зручні, і не менш симпатичні. Правда, Тетянка з Полтави?», – зазначає авторка посту.

Також дружина мера європейського міста, наголосила, що Полтава перестала бути далеким і ефемерним містом.

«Як багато дізнаєшся, коли будучи букетом цікавишся в молодого архітектора про настрої у Полтаві, культурні особливості, навіть про проблеми, коли чуєш неформально, а з явною участю людини у їхньому вирішенні, то місто перестає бути – далеким і ефемерним, а справжнім і навіть близьким», – пише Катерина Кіт-Садова.

На завершення допису авторка зазначає, що   «за три дні букет квітів троха прив‘яв», але «за кілька днів чи навіть тижнів, обмінявшись думками, враженнями і досвідом спілкування з Андрієм, випробувавши часом все отримане, глянувши на це з певної відстані – я все ще сповнена Миром і Радістю».

У коментарях під дописом користувач Богдан Панкевич, зазначив, що «Катю, без тебе він був би цілком іншим. Своїми молитвами Ти багато що виправляєш. Хто знає, той зрозуміє».

Інші користувачі захоплюються дописом: «Дуже глибокі думки! Просто прекрасно!»; «Чудово порівняння з букетом квітів».

Світлина: Facebook/Катерина Кіт-Садова

 

Коментарі

Позначки: , , , ,