Дрогобич відкриє туристичний сезон солоною дискотекою

Новини 29 Квітня, 2019 128

Фото: ДМР

Туристичний інформаційний центр Дрогобича оприлюднив програму відкриття туристичного сезону-2019. 

Як повідомив у коментарі Zruchno.Travel директор дрогобицького ТІЦ Ігор Чава, цьогоріч учасників святкових заходів, які заплановані на 11 травня, чекає маса активних розваг, екскурсії, квести й незвичайне частування.

“Розпочнуться заходи зі скандинавської ходьби по вуличках міста. Ми вже вдруге проводимо такі незвичайні змагання – хочемо, щоб про скандинавську ходьбу і туристичні пропозиції, пов’язані з цим видом спорту, дізналися як жителі Дрогобича, так і гості з усієї України. Після цього, рівно о 12:00, розпочнеться “галасливий велодень”. У нас в місті є велопрокат, а також розроблені велоекскурсії – разом з громадською організацією “ВелоДрогобич” ми надаємо нашим гостям послуги з організації велотуризму. Потім ми запросимо всіх охочих взяти участь в селфі-квесті”, – розповів Чава.

Відразу після завершення селфі-квесту працівники ТІЦ запросять усіх охочих відправитися на екскурсію. У день відкриття турсезону, зокрема, організовують екскурсію на вежу Ратуші, а також історичну подорож “Півтора міста”. Чава рекомендує приєднатися й до першої, і до другої, бо спеціально до відкриття сезону екскурсії були оновлені й у маршрут увійшли нові локації.

Однак головною “родзинкою” святкових заходів цьогоріч має стати незвичайна “солона дискотека”.

“Дискотека буде проходити в незвичному форматі. Звичайно, буде і музика, і танці, але ще буде гастрономічна складова. Ресторатори нашого міста пропонують гостям страви локальної дрогобицької кухні, в приготуванні яких використовується наша знаменита сіль. Кожен ресторан в рамках нашої дискотеки буде розігрувати сертифікат на вечерю в одному з закладів, де переможці зможуть спробувати ці незвичайні страви”, – пояснив Чава.

Коментарі

Позначки: , , , ,