«Доїли» нафтопровід: за незаконну врізку трьом юнакам з Львівщини «світить» п’ять років тюрми

Новини 19 Червня, 2018 262

Міжнародний магістральний нафтопродуктопровід ДП «Прикарпатзахідтранс». Фото ілюстративне. Джерело: Znaj.ua

На Львівщині троє юнаків можуть сісти за грати на п’ять років за крадіжку дизпалива з нафтопроводу.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області, повідомлено про підозру трьом мешканцям Самбірського та Городоцького районів Львівщини у вчиненні ними кримінального правопорушення, передбаченого ч.2. ст.185 КК України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб).    Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

«Зловмисники, використали попередньо виявлену незаконну врізку  у нафтопровід ТОВ «Прикарпатзахідтранс», який проходить неподалік одного із сіл Турківського району та здійснили крадіжку дизельного палива. Чоловіки були виявлені та затримані правоохоронцями на місці вчинення злочину. Подія мала місце у червні», – повідомляє прокуратура.

Турківським районним судом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Як  повідомляє відділ комунікації головного управління Нацполыцыъ області, до Турківського відділення поліції вночі 14 червня, надійшло повідомлення від співробітників «Прикарпатзахідтранс» про те, що поблизу селища Бориня невідомі особи здійснили несанкціоноване втручання у нафтопровід.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетні троє мешканців Городоцького та Самбірського районів, віком 18, 19 та 25 років.  В каністрах, завантажених у автомобіль Volkswagen Golf, правоохоронці виявили та вилучили 300 л нафтопродуктів.

Зловмисників було затримано в порядку ст.208 КПК України.

 

Коментарі

Позначки: ,