Досвід чи його відсутність – це критерії оціночні, – Мальський про нових голів РДА Львівщини

Новини 23 Жовтня, 2019 211
Не побачив жодного результату: Зеленський розповів, чому звільнив Мальського

Не побачив жодного результату: Зеленський розповів, чому звільнив Мальського

До кінця жовтня на Львівщині будуть призначені усі голови РДА. Про це у середу, 23 жовтня, під час спілкування з журналістами повідомив голова Львівської ОДА Маркіян Мальський, пише Захід.нет.

«До кінця цього тижня, максимум до кінця наступного, у нас будуть призначені усі голови РДА», – повідомив Мальський.

З його слів, для участі у проекті LIFT для відбору кандидатів на 20 посад голів РДА Львівщини зголосилися близько 600 кандидатів.

З них близько 300 осіб відсіяли, оскільки щодо них була інформацію про кримінальні правопорушення, корупційні чи інші зловживання.

Мальський нагадав, що посади голів РДА – тимчасові, оскільки вони зникнуть у процесі завершення реформи місцевого самоврядування.

«Ті, хто будуть призначені головами РДА, будуть обіймати свої посади у проміжку від 8-12 місяців. Після цього буде продовжена реформа децентралізації і ці позиції зникнуть самі по собі», – зазначив він.

Щодо критеріїв відбору голова ОДА пояснив: «Критерії мого особистого відбуру полягали у тому – дуже хотілося, щоб до керівництва арайону приходили люди ініціативні, відкриті, щирі і професійні. Досвід чи його відсутність – це критерії оціночні».

Коментарі

Позначки: ,