Дорогу на Грушів ремонтуватимуть цього року

Новини 19 Березня, 2019 129

Ремонт дороги. Фото ілюстративне з відкритих джерел

На робочій нараді, яка відбулась у Міністерстві фінансів Республіки Польща за участі делегації з України та підрядних організацій, які виграли тендер на ремонт доріг на території Львівської та Волинської областей, досягнуто згоди щодо укладання договорів на ремонтні роботи.

Про виконання ремонтних робіт на автодорогах, які ведуть до пунктів перетину на українсько-польському кордоні сьогодні, 19 березня, повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор.

«Сьогодні такі договори є підписаними зі сторони Служби автомобільних доріг у Львівській області. Ці контракти повністю узгоджені банком Польщі, Міністерством фінансів Республіки Польща, а також Міністерством внутрішньої політики», – зазначив Руслан Кандибор.

Зазначимо, що згідно з укладеними договорами за кошти польського кредиту ремонтні роботи здійснять на автомобільних дорогах О 142001 Яворів – Грушів, Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська, Т-14-18 Нижанковичі-Самбір – Дрогобич – Стрий, Т-14-03 Грушів – Немирів, Т -14 – 01 КПП “Смільниця” – Старий Самбір.

«Відтак, уже в першій декаді квітня можемо сподіватися на початок реалізації контракту з проектування та виконання робіт по кредиту», – додав Руслан Кандибор.

Коментарі

Позначки: , ,