Дорогою до Польщі автобус з підлітками в‘їхав у вантажівку: є загиблі та травмовані (ФОТО)

Новини 24 Жовтня, 2019 327

Фото: ДСНС

Пасажирський автобус їхав з Києва до Варшави

На Сарненщині рятувальники спільно з поліцією надавали допомогу при ДТП за участю пасажирського автобусу та вантажного автомобіля.  На момент ДТП в салоні автобуса перебувало 13 підлітків.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на ГУ ДСНС у Рівненській області, 24 жовтня о 03:25 на автодорозі Київ-Варшава, поблизу с.Федорівка Сарненського району трапилося ДТП за участю автобуса «Неоплан», який рухався з Києва у Варшаву та вантажного автомобіля. Внаслідок ДТП другий водій, який перебував з правої частини автобуса, загинув на місці пригоди. Троє пасажирів автобуса (дорослі) з забійними ранами госпіталізовані в травматологічне відділення Сарненської ЦРЛ. В автобусі перебував 31 пасажир, з них 13 людей підліткового віку (13-16 років). Решта пасажирів після огляду працівників медичної допомоги від госпіталізації відмовилися.

Силами працівників нацполіції та рятувальників було проведено доставку пасажирів з місця пригоди в актовий зал адміністративної будівлі патрульної поліції в м.Сарни.

Рятувальники ДСНС за допомогою спецобладнання деблокували тіло загиблого другого водія із понівеченого салону автобуса та провели змиття паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги.

Для надання допомоги від ГУ ДСНС було залучено три одиниці спецтехніки та 9 рятувальників. Обставини даної події встановлюють працівники поліції.

Коментарі

Позначки: ,