Дорога від с. Зубра до с. Солонка – серед лідерів за кількістю ДТП в Україні

Новини 21 Травня, 2019 335

Фото: ДерждорНДІ

За кількістю ДТП торік лідирувала траса Київ-Одеса.

За кількістю дорожньо-транспортних пригод торік лідирувала траса Київ-Одеса, на ділянці якої між селами Чабани і Віта-Поштова протягом року сталася 71 аварія.

Про це повідомив департамент патрульної поліції Національної поліції України у відповіді на запит УНН.

За даними поліції, найбільшу кількість ДТП, що сталися протягом 2018 року на українських автодорогах, зареєстровано: на дорозі М-05 Київ-Одеса від с. Чабани до с. Віта Поштова – 71 ДТП.

Крім того, на дорозі М-06 Київ-Чоп від с. Зубра до с. Солонка сталися 70 ДТП, М-07 Київ-Ковель-Ягодин від м. Буча до с. Ворзель – 64 ДТП, М-03 Київ-Харків-Довжанський від с.Гора до м. Бориспіль – 63 ДТП, а на автодорозі М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі від м.Бровари до с. Калинівка – 51 ДТП.

Нагадаємо, наразі на дорогах державного значення України налічується близько 80 місць концентрації дорожньо-транспортних пригод, зокрема 19 – на трасі Київ-Чоп.

Довідка. Автошлях М 06 — автомобільний шлях міжнародного значення на території України, Київ — Чоп (державний кордон з Угорщиною). Починається в Києві, проходить через Коростишів, Житомир, Новоград-Волинський, Корець, Рівне, Броди, Львів, Стрий, Сколе, Свалява, Мукачево, Ужгород та закінчується на пропускному пункті Чоп.

Коментарі

Позначки: , , , ,