До уваги водіїв: у райцентрі Городок розпочався капітальний ремонт автодороги, проїзд по об’їзній

Новини 15 Липня, 2018 423

Фото ілюстративне. Джерело: Zmi.ck.uа.

У місті Городок на двох ділянках автомобільної дороги розпочався капітальний ремонт.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області, на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-11 Львів – Шегині на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядною організацією розпочато капітальний ремонт. Роботи проводяться в місті Городок на двох ділянках 24+960 – км 28+757 та км 30+020 – км 32+460.

Як зазначається у повідомленні, станом на 13 липня, «проводяться роботи з фрезерування існуючого дорожнього покриття на ділянці км 24+960 – км 28+757. А також, на ділянці км 30+020 – км 32+460 проводяться роботи з розбирання тротуару та металевого огородження, демонтаж автопавільйонів, влаштування бортового каменю, поребрику та ФЕМ (бруківки)».

Як інформує відомство, окрім ремонту двох ділянок дороги, підрядна організація відремонтує два мостові переходи через річки Верещиця та Потічок. Вже розпочаті роботи на мості через р. Верещиця: демонтували тротуарні блоки та розбирають дорожнє покриття.

Проїзд ділянок, на яких виконуються ремонтні роботи, здійснюється через одну смугу руху, оскільки інша повністю перекрита.

«Для ефективного та якісного проведення ремонту з наступного тижня планується повністю перекрити для проїзду транспортних засобів автомобільну дорогу. Об’їзд буде здійснюватися по об’їзній міста Городок», – йдеться у повідомленні.

Про ремонт та об’їзд попереджають дорожні знаки.

Фото Служби автомобільних доріг у Львівській області

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,