До уваги водіїв: розпочинається капітальний ремонт дороги Львів – Шегині

Новини 25 Червня, 2018 579

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Незабаром розпочнеться ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-11 Львів – Шегині на двох ділянках поблизу міста Городок.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Як зазначається у повідомленні, Службою автомобільних доріг у Львівській області було визначено переможця конкурсних торгів на закупівлю послуг з капітального ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення М-11 Львів – Шегині на двох ділянках поблизу м.Городок. Окрім ремонту ділянок дороги, підрядна організація відремонтує два мостові переходи через річки Верещиця та Потічок.

«На сьогоднішній день активно проводяться підготовчі роботи для проведення капітального ремонту даної автомобільної дороги, а саме: розбирання існуючого дорожнього одягу, бортового каменю, тротуару та металевого огородження, а також демонтаж автопавільйонів», – зазначається у повідомленні.

У Службі автомобільних доріг Львівської області  поінформували, що заплановані наступні роботи для капітального ремонту даної ділянки автодороги: планування та укріплення узбіч; фрезерування існуючого дорожнього покриття; влаштування та ремонт існуючих залізобетонних труб; влаштування нижнього та верхнього шарів асфальтобетонного покриття; влаштування автобусних зупинок, в’їздів у двори; влаштування пішохідних переходів (тротуарів), площі Гайдамаків; влаштування розмітки, бар’єрного огородження, дорожніх знаків, освітлення автомобільної дороги та світлофорних об’єктів.

 

Коментарі

Позначки: , ,