До уваги водіїв: негода унеможливила проїзд на кількох ділянках автодоріг Львівщини

Новини 30 Червня, 2018 219

Фото ілюстративне. Джерело: rudana.com.ua

На Львівщини внаслідок сильних дощів підтопило і пошкодило ділянки на чотирьох  автодорогах області.

Як повідомили ситуацію, станом на ранок 30 червня, у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, у селі Рибник Дрогобицького району перед мостом сталося провалля дорожнього полотна місцевого значення чим обмежило доїзд до одної вулиці, до водозабірного пункту “Рибник”, а також до села Довге Гірське. Об’їзд можна здійснити через с. Сопіт Сколівського району. Місце провалля загороджене, роботи Дрогобицьким автодором будуть проводитись після спаду рівня води в річці.

Як уточнили у ДСНС, у с. Рибник, Дрогобицького району внаслідок опадів піднявся рівень води у річці Стрий, в результаті чого водою було вимито піщано-гравійну суміш біля моста, який сполучає село Рибник із селом Довге Дрогобицького району. Через дану подію наразі немає сполучення із вказаними селами.

У селі Лосинець Турківського району пошкоджено дорогу місцевого значення (1,5 км), утворилися бокові протоки, вибоїни (до 1 м), сталася часткова руйнація дороги. На даний час рух транспорту частково обмежений.

Поблизу села Мельничі Жидачівського району, на автодорозі “Миколаїв – Жидачів – Калуш” внаслідок виходу на заплаву річки Свіча відбувся перелив через дорогу. Станом на 06.00 30 червня, – близько 15 м., рівень води сягає 5 см. Рух по автодорозі не обмежений.

«Внаслідок сильних дощів, протягом 29 червня в трьох районах області відбулось підтоплення  ділянки 1 автодороги місцевого значення та 1 автодороги державного значення, пошкоджено 2 дороги місцевого значення», – зазначається у повідомленні департаменту цивільного захисту ОДА.

Фото: lviv.molbuk.ua

Коментарі

Позначки: , , ,