До уваги водіїв: на Львівщині прогнозують спеку, почали діяти обмеження руху на дорогах області

Новини 03 Серпня, 2018 87

Фото ілюстративне. Джерело: vlasno.info

На Львівщині прогнозують температуру повітря вдень до  30° тепла. При температурі повітря понад +28 С діють тимчасові обмеження руху автомобільними дорогами області.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, з метою зменшення руйнувань асфальтобетонного покриття доріг, Служба автомобільних доріг у Львівській області нагадує водіям та перевізникам про обмеження руху автомобільними дорогами загального користування державного значення великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тони і навантаженням на вісь більш, ніж 7 тонн при температурних показниках повітря вище +28 С в денну пору доби.

Обмеження руху не поширюються на транспортні засоби, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

На замовлення Служби автодоріг Львівщини на автомобільних дорогах встановлені відповідні інформаційні панно та заборонні дорожні знаки. Також, забезпечені майданчики для тимчасової стоянки транспортних засобів.

Контроль за дотриманням вагових параметрів здійснюють підрозділи Укртрансбезпеки та Національної поліції України.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, за прогнозами синоптиків, у  найближчі дні на території області погода буде без суттєвої хмарності і без опадів. Вітер змінних напрямків 1-2 м/с. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер східний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 12 – 17°, вдень 25 – 30° тепла.

По місту Львову прогнозується мінлива хмарність, без істотних опадів.  Температура повітря вночі 15 – 17°, вдень 27 – 29° тепла.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,